Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Goedkope Gietvloeren

Bent u op zoek naar mooie, maar goedkope gietvloeren?
Bij G-vloeren bent u aan het goede adres. Wij leggen goedkope gietvloeren in iedere gewenste kleur.

Goedkope gietvloeren zijn een prima oplossing als u niet te veel geld kwijt wilt zijn en toch een fraaie vloer wilt. De naadloze vloer is makkelijk te onderhouden en schoon te maken en slijt niet snel. Goedkope gietvloeren zorgen ervoor dat uw winkel, showroom of kantoorgebouw er piekfijn uitziet voor een betaalbare prijs.

Goedkope gietvloeren zijn warm en zacht

Gietvloeren worden gemaakt van kunststof. Omdat de vloer gegoten wordt, ligt deze er mooi strak bij en zitten er geen naden in. De vloeren zijn praktisch in het onderhoud en dus uitstekend geschikt voor bedrijven en kantoren. Wat u misschien niet zult verwachten: onze goedkope gietvloeren voeren lekker warm en zacht aan.

Uitstekende kwaliteit van onze goedkope gietvloeren

G-vloeren vindt het belangrijk om altijd de beste kwaliteit te leveren. Dat betekent dus ook dat onze goedkope gietvloeren over de beste kwaliteit beschikken. De materialen die wij gebruiken zijn bovendien bijzonder duurzaam. Wist u dat ook een goedkope gietvloer gewoon jarenlang meegaat? Het besparen op de prijs van een gietvloer betekent niet dat u inlevert op de kwaliteit of op de levensduur van de vloer. De kwaliteit die wij leveren en garanderen op gietvloeren is van toepassing op het materiaal, service en op het vakmanschap.

Het gaat ons erom dat u een gietvloer krijgt waarmee u tevreden bent. Een goedkope gietvloer die past binnen uw budget en waarmee u jarenlang vooruit kunt. Een vloer die bovendien perfect is aangebracht en afgewerkt. Onze service kent een hoogstaande kwaliteit als het gaat om de persoonlijk gerichte benadering en betrokkenheid. Daarom leveren wij ook maatwerk voor elk project ongeacht de omvang en de kosten. Het vakmanschap uit zich in de expertise van onze adviseurs en uitvoerders. Dat ziet u aan het eindresultaat als de goedkope gietvloer eenmaal is aangebracht.

Goedkope gietvloer van A-kwaliteit: profiteer van schaalvoordeel

Wilt u de allerbeste kwaliteit, maar wel voor de allerlaagste prijs? Het is bij G-vloeren mogelijk om een goedkope gietvloer van A-kwaliteit te kopen. Wij hanteren namelijk meerdere prijsklassen en als u van schaalvoordeel profiteert is de prijs lager. U komt voor een project met het grootste aantal m2 in de laagste prijsklasse terecht. Zo profiteert u met een korting op de m2 prijs van een goedkope gietvloer met A-kwaliteit. Het schaalvoordeel is vooral van toepassing bij grote projecten en is het grootst bij een projectomvang van minimaal 151 m2.

Korting op meerdere manieren mogelijk

U denkt misschien dat de korting op een goedkope gietvloer van de beste kwaliteit niet voor iedereen is weggelegd. Dat het alleen de grootste bedrijven zijn die van de laagste prijsklasse profiteren. G-vloeren biedt echter korting op de m2 prijs die op meerdere manieren is toe te passen. Het gaat in zijn totaliteit om het schaalvoordeel. Dat betekent dat wij ook schaalvoordeel toepassen voor bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren als de leden gezamenlijk voor een gietvloer kiezen.

Of als verschillende bedrijven in een kantoorpand tot overeenstemming komen om bij ons een gietvloer af te nemen. Zo is het zelfs mogelijk voor particulieren om van het schaalvoordeel te profiteren. Bijvoorbeeld als er huizen worden gebouwd in een nieuwbouwproject en u wilt net als andere buren een goedkope gietvloer. De korting op de gietvloeren kan in dat geval bij G-vloeren wel oplopen tot 15%. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Goedkope aromatische polyurethaan gietvloer

Als u voor een betaalbare prijs een goedkope gietvloer zoekt, is de aromatische polyurethaan gietvloer een uitstekende keuze. Dat is in verhouding tot een alifatische gietvloer namelijk een extra voordelige vloerafwerking. Dat heeft te maken met de invloed van de uv-straling die in de loop der tijd voor verkleuring kan zorgen. Een alifatische uitvoering behoudt langer de kleurechtheid en bij een aromatische gietvloer bestaat een snellere kans op verkleuring.

De mate van uv-straling heeft echter ook weer invloed op het wel of niet verkleuren van deze goedkope gietvloer. Het gaat hier bovendien niet om een extreme verkleuring van het kleuroppervlak, maar in lichte mate. Als u het geen probleem vindt dat de kleur in de loop der jaren kans krijgt wat te verkleuren is de aromatische variant een prima keuze als goedkope gietvloer. Bij de keuze voor een donkere kleur vindt de verkleuring overigens minder snel plaats. Als er geen sprake is van rechtstreeks lichtinval valt de verkleuring van deze gietvloer bovendien ook nog eens enorm mee.

Goedkope gietvloer op maat

Ongeacht het type goedkope gietvloer dat u aanschaft bij G-vloeren geldt dat wij altijd voorzien in maatwerk. Bij de keuze voor een goedkope gietvloer is maatwerk net zo belangrijk als bij de keuze voor de duurste variant. Er zijn nu eenmaal vele opties om uit te kiezen en elk project verschilt uiteraard eveneens. Een werkplaats heeft een vloer nodig die aan andere eisen voldoet dan een vloer in de woonkamer.

Het is dus ook bij een goedkope gietvloer van wezenlijk belang dat deze samengesteld wordt op basis van maatwerk. Dat is dan ook precies wat u van G-vloeren mag verwachten. Bovendien hebben wij de expertise in huis om mee te denken om zo de ideale goedkope gietvloer samen te stellen. Bel gerust met een van onze adviseurs voor meer informatie over onze goedkope gietvloeren op maat. Wij staan u graag te woord.

Kom kijken naar onze goedkope gietvloeren

Uitgebreide informatie over goedkope gietvloeren vindt u op onze website: www.g-vloeren.nl. U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom om met eigen ogen te zien hoe fraai goedkope gietvloeren kunnen zijn.

Wilt u meer weten over de goedkope gietvloeren?

Meer informatie over de gietvloeren vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met ook een uitgebreide collectie goedkope gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, grindvloer, polyurethaan gietvloer, gietvloer Amsterdam, epoxy gietvloer. gietvloer betonlook maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Grindvloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike