Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Goedkope Gietvloeren

Bent u op zoek naar mooie, maar goedkope gietvloeren?
Bij G-vloeren bent u aan het goede adres. Wij leggen goedkope gietvloeren in iedere gewenste kleur.

Goedkope gietvloeren zijn een prima oplossing als u niet te veel geld kwijt wilt zijn en toch een fraaie vloer wilt. De naadloze vloer is makkelijk te onderhouden en schoon te maken en slijt niet snel. Goedkope gietvloeren zorgen ervoor dat uw winkel, showroom of kantoorgebouw er piekfijn uitziet voor een betaalbare prijs.

Goedkope gietvloeren zijn warm en zacht

Gietvloeren worden gemaakt van kunststof. Omdat de vloer gegoten wordt, ligt deze er mooi strak bij en zitten er geen naden in. De vloeren zijn praktisch in het onderhoud en dus uitstekend geschikt voor bedrijven en kantoren. Wat u misschien niet zult verwachten: onze goedkope gietvloeren voeren lekker warm en zacht aan.

Kom kijken naar onze goedkope gietvloeren

Uitgebreide informatie over goedkope gietvloeren vindt u op onze website: www.g-vloeren.nl. U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom om met eigen ogen te zien hoe fraai goedkope gietvloeren kunnen zijn.

Wilt u meer weten over de goedkope gietvloeren?

Meer informatie over de gietvloeren vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met ook een uitgebreide collectie goedkope gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, grindvloer, polyurethaan gietvloer, gietvloer Amsterdam, epoxy gietvloer. gietvloer betonlook maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Grindvloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike