Waterdichte vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een waterdichte vloer is in verschillende situaties van belang. Bijvoorbeeld in een situatie waarin u als ondernemer voldoen moet aan de voorwaarden van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Ook als u in een badkamer van uw woning een nieuwe vloer wenst aan te brengen, is het van belang dat deze vloeistofdicht is. Zo zijn er allerlei ruimtes, waarin het belangrijk is dat u voor een waterdichte vloer kiest, zoals in werkplaats waar met oliën en vloeistoffen wordt gewerkt. G-vloeren voorziet in een breed assortiment met waterdichte vloeren voor particulier, zakelijk en industrieel gebruik.

Waterdichte vloer: bestand tegen chemicaliën en mechanische belasting

Wij hebben voor industrieel en zakelijk gebruik meerdere waterdichte vloeren in ons aanbod beschikbaar. Naast het waterdichte karakter geldt dat een deel van deze vloeren ook bestand is tegen mechanische belasting net als tegen chemicaliën. Het gaat hierbij onder meer om epoxyvloeren die onder meer toe te passen zijn in werkplaatsen en parkeergarages.

Wij voorzien eveneens in troffelvloeren die perfect zijn voor zwaar industrieel gebruik, maar ook uitstekend geschikt zijn voor bakkerijen en slagerijen. Al onze waterdichte vloeren zijn uiteraard volledig naadloos, maar voorzien tevens in extra karakteristieke kenmerken. Elke waterdichte vloer in ons assortiment is slijtvast, duurzaam, beschikbaar in allerlei kleuren en onderhoudsvrij.

Waterdichte vloer in de badkamer: beton ciré

Beton ciré is een ideale keuze om als waterdichte vloer in een badkamer te dienen. Het is een luxe vloerafwerking die bovendien eveneens op de wanden van de badkamer is aan te brengen.

Wij brengen beton ciré ambachtelijk aan en werken deze af met een speciale waterafstotende laag van coating. Hierdoor ontstaat er een waterdichte vloer of wand van beton ciré die bovendien hygiënisch van aard is. Vuilophoping tussen voegen behoort tot de verleden tijd en ook schimmels krijgen geen kans om zich in openingen te nestelen en te groeien.

Voordelen waterdichte vloer

Een waterdichte vloer biedt niet alleen in huis, maar ook in zwaarder belaste omgevingen meerdere voordelen. Het zijn namelijk allemaal vloeren die naadloos zijn en daardoor kan zich geen vuil of stof ophopen. Bovendien is de afwerking zelfs zo dat er een vuilafstotend en stofafstotend karakter ontstaat. Het vergemakkelijkt een goede schoonmaak en u hoeft geen tijd te steken in het onderhoud. De waterdichte vloeren in ons assortiment zijn namelijk allemaal onderhoudsvrij.

Wat zijn de kosten?

Wij voorzien u graag op aanvraag in een persoonlijke offerte voor een waterdichte vloer. De kosten zijn namelijk per vloer en per uitvoering te variabel om van een vaste prijs te kunnen spreken. Het is wel mogelijk om alvast via de indicatie van prijzen een indruk te krijgen van de mogelijke kosten. Het aanvragen van een offerte is gemakkelijk en snel te doen en zeker aan te raden.

Adviesgesprek in onze showroom

Het is bij het maken van een keuze uit waterdichte vloeren en de verdere samenstelling van belang dat er met al uw wensen rekening wordt gehouden. Voor bedrijven geldt dat er ook nog een technische component bij komt kijken. Daarom nodigen wij u uit een afspraak te maken en langs te komen voor een adviesgesprek in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten