Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Woonbeton goedkoop

Goedkoop ‘BASIC’ woonbeton van G-vloeren BV

Bij G-vloeren BV bestelt u hoogwaardig woonbeton in diktes van 20 tot 100 mm voor een vriendelijke prijs inclusief 5 jaar kleurgarantie. Wij kopen onze grondstoffen in bij de grotere A-leveranciers en berekenen de voordelen die dit oplevert gelijk door aan onze klanten. Naast deze inkoopvoordelen beschikt G-vloeren BV over zeer ervaren en vakkundig geschoold personeel om ons basic woonbetonassortiment aan te brengen op elke ondergrond. Daarom zijn wij één van de goedkoopste leveranciers en uitvoeringsbedrijven in Nederland van cementgebonden woonbetonproducten. Ons goedkope woonbeton is gewoon toepasbaar binnen woningen, kantoren en winkels en minder geschikt voor ruimten waar gewerkt wordt met agressieve stoffen, olie of zuren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem tijdens kantooruren contact op met info@g-vloeren.nl of bel tijdens kantooruren naar 020 846 36 94.

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Goedkoop ‘basic’ woonbeton door afgewogen gebruik hulpstoffen en pigmenten

Woonbeton bestaat uit een mix van cement, mineralen, pigmenten en kunststof additieven om het woonbeton makkelijker verwerkbaar te maken. Basic woonbeton van G-vloeren BV is een betaalbaar alternatief in vergelijking met luxe woonbetonuitvoeringen die tot stand komen met duurdere pigmentsoorten en mineralen of gemêleerd pigmenten of kwartsdeeltjes. Dure pigmenten en hulpstoffen zijn misschien zeer geschikt voor een publieksruimte (intensief gebruik) maar voor een woning of kantoor is meestal door toepassing van een goede kwaliteit coating de vloer al uitstekend te beschermen. Goedkoop basic woonbeton van G-vloeren is verkrijgbaar in diverse grijstinten en aardkleuren.

Goedkoop woonbeton in vergelijking tot kunststof gebonden gietvloeren

Kunststof gebonden gietvloeren zoals polyurethaan vloeren zijn hooguit een paar millimeter tot 10 mm dik. In vergelijking, woonbetonvloeren kunnen een dikte krijgen tot 100 mm (10 cm) zodat ook leidingen in de vloer verwerkt kunnen worden. Het goedkope basic woonbeton van G-vloeren BV is zeer geschikt voor vloerverwarming en ander leidingwerk dat in de vloer moet worden opgenomen. Wat betreft de eigenschappen is onze goedkope woonbetonvloer te vergelijken met een kunststof gebonden vloer wat betreft de slijtvastheid. De toegepaste coating of seallaag beschermt het woonbeton tegen vochtindringing en vuil. Het goedkope woonbeton van G-vloeren BV is daarom ook toepasbaar in natte ruimten zoals badkamers en toiletten.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike