Woonbeton Lelystad

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Op zoek naar een specialist voor woonbeton in Lelystad? G-vloeren is de woonbetonexpert die door heel Nederland werkzaam is in opdracht van particulieren en bedrijven. Wij bespreken graag uw wensen om woonbeton in Lelystad op maat aan te brengen in uw woning, winkel of kantoor. Er zijn namelijk allerlei variaties mogelijk als u voor deze vloer kiest, zoals ten aanzien van de kleur en het design. Zo zijn er voor deze vloer op maat bovendien nog extra afwerkopties die aansluiten bij verschillende voorkeuren en situaties. Denk maar aan antislip of aan de toevoeging van een extra laag om woonbeton nog krasbestendiger te maken.

Woonbeton Lelystad: uniek in alle opzichten

Woonbeton in Lelystad in het interieur is in alle opzichten uniek te noemen. Wist u bijvoorbeeld dat als wij woonbeton in Lelystad aanbrengen deze vloer er nergens anders zo uitziet als bij u? Daarmee is het unieke karakter gegarandeerd, waarbij wij gebruikmaken van een ambachtelijke werkmethode. Elke vloer is niet alleen uniek als het om het design gaat, maar ook om de kleur en sfeerbeleving. Bovendien is het unieke karakter eveneens te danken aan het praktische gemak dat u ervaart net als het fantastische comfort dat standaard aanwezig is.

Kleur, design en sfeerbeleving

De totale sfeerbeleving van woonbeton in Lelystad is naar eigen inzicht in te vullen door de ideale kleur en het perfecte design te kiezen. Uiteraard helpen wij u daarbij, want onze woonbetonexpert weet precies welke sferen er te bewerkstelligen zijn door met de kleur en het design rekening te houden. Bovendien is er al een standaard mooi effect aanwezig, want wij brengen woonbeton in Leiden naadloos aan.

Dat voorziet in basis in het interieur als één geheel en brengt eenheid in combinatie met een ruimtelijk effect. Er zijn vele kleuren om een keuze uit te maken en het design is aan te passen bij de bewerking van de vloer. Dat maakt het onder meer mogelijk om het krachtige karakter te benadrukken er een stoere vloer van te maken. Of om de luxe te benadrukken net als dat het mogelijk is om een elegante sfeerbeleving in huis te realiseren.

Praktische voordelen en ultiem comfort

Woonbeton in Lelystad laten aanbrengen door G-vloeren voorziet in vele andere voordelen. Het is onder meer een pluspunt dat u weinig moeite hoeft te doen om deze vloer schoon te houden. Een stofwisser zorgt moeiteloos voor het verwijderen van stof en vuil is gemakkelijk op te zuigen met de stofzuiger. U heeft er geen omkijken naar als het gaat om groot onderhoud, want dat heeft woonbeton in Lelystad helemaal niet nodig.

Daarnaast is het natuurlijk fijn om te weten dat woonbeton weliswaar associatie oproept met de hardheid van beton, maar dat deze vloer in het echt in ultiem comfort voorziet. Zo voelt de vloer fijn aan en is er sprake van afgifte van warmte die overigens naar eigen voorkeur naar een hoger plan is te tillen met vloervloerwarming. Kiest u ook voor deze prachtige vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem contact op met G-vloeren dan ontmoeten wij elkaar daarna in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten