Woonbeton slaapkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Als er ergens een plek is in huis om tot rust te komen, is het wel de slaapkamer. Het is dan wel belangrijk dat de ruimte zo is ingericht dat er sprake is van een fijne omgeving. Niet alleen om de ogen dicht te doen, maar ook om te relaxen, televisie te kijken of een boek te lezen. De basis van de inrichting begint vaak bij de keuze voor een vloer. Wat dat betreft is woonbeton in de slaapkamer een ideale keuze. Deze vloer voorziet namelijk in functionele eigenschappen qua praktisch gemak en is een plaatje om te zien. Woonbeton in de slaapkamer voorziet in een vloer met een natuurlijke look. Deze vloer is daarbij geheel naar wens samen te stellen als het om de kleur en betoneffect gaat.

Woonbeton slaapkamer: de voordelen

Woonbeton in de slaapkamer biedt vele voordelen. Het is een vloer die als hygiënisch bekend staat vanwege het ontbreken van naden en is bovendien stofafstotend. Stof baant zich graag vaak een weg door de slaapkamer, maar bij woonbeton is het in een handomdraai weer weg. Zo kleeft stof zichzelf niet vast aan woonbeton, maar blijft het er los op liggen, zodat de stofwisser of de stofzuiger daar wel raad mee weet. Bovendien is woonbeton in de slaapkamer daarom ook geschikt bij gevoeligheid voor stof of een stofallergie. Naast het functionele gemak van praktisch onderhoud staat woonbeton in de slaapkamer prachtig. Het is heel eenvoudig om er een eigen draai aan te geven door een specifieke kleur en bepaalde mate van betoneffect te kiezen. Verder is het een vloer die slijtvast is te noemen, zodat woonbeton vele jaren deel uitmaakt van de slaapkamer zonder vervangen te hoeven worden.

Inspiratie met kleuren en materialen

Het is altijd leuk om inspiratie op te doen bij het inrichten van de slaapkamer bij de keuze voor woonbeton. Het is een voordeel dat woonbeton gemakkelijk past bij andersoortige materialen, zoals bij hout. Zo staat het prachtig om woonbeton in een lichte kleur, zoals lichtgrijs te combineren met witte muren en houten balken. Daarmee zorg je voor een frisse en strakke look in de slaapkamer. Het is eveneens mogelijk om een stoere slaapkamer te realiseren met een industrieel tintje. In dat geval is het aan te raden om woonbeton in bijvoorbeeld antraciet te laten aanbrengen. Deze kleur combineert mooi met bijvoorbeeld een industriële garderobekast en kapmeubel. Artistiek beige of bruin is als kleur voor woonbeton ideaal om een warme sfeer te creëren. Bijvoorbeeld als de voorkeur uitgaat naar een klassiek of landelijk ingerichte slaapkamer.

Denk ook aan andere ruimtes in huis

Woonbeton in de slaapkamer vormt een fraaie eenheid die nog beter tot uitdrukking komt als deze vloer ook in de rest van het huis ligt. Waarom niet woonbeton in alle slaapkamers laten aanbrengen, maar ook in de woonkamer en in de keuken? Dat heeft ook nog eens een positieve invloed op de m2 prijs die daardoor kan afnemen. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij G-vloeren of vul het offerteformulier in voor een prijs op maat.

FAQ

Is woonbeton wel comfortabel genoeg voor de slaapkamer?

Ja, woonbeton voelt comfortabel aan. Ook als u met blote voeten uit bed op het woonbeton in de slaapkamer stapt,. Het is namelijk een vloer die zo is samengesteld, dat deze aan belangrijke comforteisen voldoet, zodat de vloer warm en zacht aanvoelt. Het is bovendien een hygiënische vloer, waarbij er zich geen stofnesten vormen in kieren en gaten. De vloer is namelijk vrij van naden.

Is woonbeton niet te luxe voor de slaapkamer?

Woonbeton is van onze gietvloeren een van de luxere vloeren, maar zeker niet te luxe voor een slaapkamer. Tegenwoordig krijgen alle ruimtes in huis meer aandacht en stellen mensen ook meer eisen aan de inrichting van de slaapkamer. De luxe uitstraling van woonbeton draagt bij aan het inrichten van een stijlvolle slaapkamer.

Hoe moet ik woonbeton in de slaapkamer schoonmaken?

Dat is heel gemakkelijk, want u pakt gewoon de stofzuiger om stof en vuil op te zuigen. Het is aan te raden om af en toe ook een stofwisser met een droge stofdoek (wegwerp) te gebruiken, voor de extra schoonmaak. Het stof plakt niet vast, zodat de verwijdering ervan heel simpel is. Het is eveneens mogelijk om daarna nog even met een vochtige doek het oppervlak van woonbeton in de slaapkamer af te nemen. Dat heeft een extra fris effect.

Wat kost het aanbrengen van woonbeton in de slaapkamer?

Laat u alleen woonbeton in de slaapkamer plaatsen, dan zijn de kosten per m2 het hoogst. Wij werken namelijk met een lager wordende  prijs per m2 bij grotere oppervlakken. De prijs per m2 daalt daarom meestal als u woonbeton in alle slaapkamers en bijvoorbeeld in de woonkamer laat aanbrengen. Het is eveneens mogelijk om deze vloer in de badkamer te plaatsen. Dat staat ook mooi als de badkamer een directe verbinding heeft met de slaapkamer, zoals bij een zogenoemde en suite badkamer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten