Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Woonbeton Utrecht

Vakkundige aanleg van woonbeton in de regio Utrecht doet u samen met G-vloeren BV

U bent woonachtig of gevestigd in de regio Utrecht en u zoekt een erkend woonbetonbedrijf? G-vloeren BV is al ruim 15 jaar een gevestigde naam bij Utrechtse woningbezitters, winkeliers en ondernemers. Wij leveren alles op het gebied van kunststof gietvloeren zoals PU en epoxy, cementgebonden gietvloeren zoals woonbeton, grindvloeren en troffelvloeren. Woonbeton is echter één van onze specialiteiten. Onze woonbetonproducten worden in Utrecht geleverd met speciale garanties op het gebied van kleurstabiliteit en opleveringstijd. Profiteer van onze kennis op het gebied van woonbeton en ons enorme aanbod kleuren en oppervlaktestructuren!

Vraag direct uw gratis offerte aan

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Ambachtelijk leverancier van woonbeton voor VVE’s en ondernemers in de 030-regio

Wij zijn van huis uit een ambachtelijk georiënteerd vloerafwerkingsbedrijf. Wij nemen nog gewoon zelf de vlakspaan ter hand! Onze werknemers hebben jaren ervaring met het aanbrengen van woonbeton en de bijbehorende coatings en seallagen. Hoewel woonbeton wordt gezien als een zeer modern vloerafwerkingsmiddel, benaderen wij elk project in Utrecht vanuit ons vakmanschap. Elke vloer is uniek, elk project vergt een goede voorbereiding en de juiste omgevingscondities om de klus te kunnen klaren. Onze klanten uit Utrecht zijn ook met name tevreden over ons enorme aanbod woonbeton producten, een aanbod dat zich elk jaar weer verder uitbreidt.

Ervaringen met woonbeton in nieuwbouwwijk Leidsche Rijn Utrecht

De laatste jaren zijn wij in Utrecht actief geweest in de wijk Leidsche Rijn. Woonbeton wordt door de nieuwste bewoners van deze woonwijk helemaal op waarde geschat. Het product is duurzaam, slijtvast en bijzonder geschikt om een woning een leefbare en onderhoudsvriendelijke ondergrond te geven. Voor de basis van designkeukens en moderne interieurs, worden onze woonbetonvloeren steeds belangrijker gevonden en wordt ons enorme aanbod kleuren en tinten geapprecieerd.

Gevestigd in de regio Utrecht en op zoek naar een duurzame woonbetonvloer?

Neem contact op met onze technische specialisten en stel op maat een woonbetonvloer samen afhankelijk van ruimtegebruik, inrichting, badkamer- en keukendesign. Met 5 jaar garantie op kleurstabiliteit en hoogwaardige watervaste coatings bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanleg van ambachtelijke woonbeton in woning, bedrijf of winkel!

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike