Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Beton Ciré

Beton ciré van G-vloeren BV

G-vloeren BV levert en appliceert hoogwaardige beton cire voor vloeren en wanden en voor andere oppervlakken die voorzien moeten worden van een watervaste cementstuc. Beton cire is een unieke watervaste stuclaag die op elke ondergrond hecht en in zeer dunne lagen wordt opgesmeerd. Het product is origineel afkomstig uit Frankrijk (beton ciré), maar wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt. De uniek kwaliteiten van beton cire zijn onder meer de prachtige gemêleerde structuren en design die u ermee kan bereiken, de multifunctionele toepassingen (zelfs op watervast houten plaatmateriaal zoals WBP toe te passen) en het slijtvaste en watervaste karakter van het product. In tegenstelling tot stuclagen op basis van gips is beton cire een stuclaag op basis van cement met daaraan toegevoegd een harder van kunststof.

Beton cire - decoratieve cementstuc met vele toepassingen

Beton cire komt dus tot stand door een bepaalde mengverhouding van cement en een kunststof harder. Op de werkvloer wordt het beton cire cement en de harder gemengd. De werkzame bestanddelen geven beton cire zijn hydrofuse karakter. U komt beton cire ook tegen onder de benamingen 'sierbeton' of 'decoratieve afwerkingsstuc'. Meestal worden er meerdere lagen opgesmeerd waarna de beton cire wordt geschuurd (gewreven) en na droging geïmpregneerd met een speciale coating. De afwerking is zeer dun, soms zelf maar een paar millimeter. Beton cire wordt gebruikt in badkamers en doucheruimten, in keukens en op aanrechtbladen of om badopstellingen mooi te bekleden of om een open haard een zekere robuustheid te geven. Het mooie van beton cire is dat na het opbrengen van de stuc met wrijving hele fraaie structuren en nerven naar voren kunnen komen. Hoe deze structuren er uitzien is afhankelijk van de toeslagmaterialen (zanddeeltjes, kwartsen etc).

Beton ciré combineert de voordelen van een watervaste plastische stuclaag met het uiterlijk van marmer of graniet

Decoratief met de hoofdletter D - beton cire in vergelijking met marmer

Hoewel eigenlijk alleen een dunne afwerklaag, is het resultaat van beton cire vergelijkbaar met het uiterlijk van marmer of graniet. Om deze kwaliteit te behalen heeft u een specialist nodig die vaak met beton cire heeft gewerkt. G-vloeren BV heeft 15 jaar ervaring met decoratieve beton cire producten. Beton cire is zo waterdicht dat u het eventueel ook buiten kunt gebruiken op een terras of balkon. Het is wel belangrijk om geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor of bleek te gebruiken, dit kan de coating aantasten en uiteindelijk zorgen voor een verminderde waterdichtheid waarna aantasting van de stuc zal plaatsvinden.

Beton cire of Pandomo laten aanbrengen? G-vloeren BV geeft u gericht advies. Bekijk onze Pandomo pagina voor meer informatie en neem contact op als u meer wilt weten over deze producten.

Beton Ciré wanden

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike