Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Woonbeton Amsterdam

Lounge en loftstijl - woonbeton in Amsterdam professioneel laten leggen

Vanuit de vestiging in Amsterdam levert G-vloeren BV hoogwaardig woonbeton van superieure kwaliteit aan ondernemers, winkeliers en woningbezitters. Een woonbeton vloer wordt vaak aangeduid als een vloer voor de ruime woonzolder, maar inmiddels passen wij woonbeton ook in tal van andere ruimten in woningen en winkels in Amsterdam toe. Als u denkt aan woonbeton, dan denkt u aan een grijs getinte vloer die eruit ziet en aanvoelt als beton. Maar woonbeton is veel meer, vooral veelzijdiger en bovendien aan te leggen in diverse kleuren en oppervlaktestructuren, dus niet alleen in saaie grijstinten. Maar wat is de opbouw van woonbeton nou eigenlijk precies, waar bestaat woonbeton uit? Een vraag die in onze Amsterdamse showroom keer op keer wordt gesteld. Simpel gezegd: woonbeton is een cementgebonden afwerking die kan worden aangelegd in dikten van 20 tot 80 mm. Het is bovenal een op ambachtelijke wijze aangebrachte vloer die bestaat uit een mix van epoxy of polyurethaan met als toevoegingen; schoongebrand zand, vulstoffen en mineralen alsmede natuurlijk kleurpigmenten. Woonbeton creert een minimalistische karakter en een zeer strakke uitstraling en mag met recht het predikaat "design betonvloer" krijgen.

Waarom een woonbeton vloer van G-vloeren Amsterdam?

Woonbeton is onslijtbaar, watervast, in kleur aan te brengen en bovenal zeer eenvoudig te onderhouden. Er zijn nog een paar andere redenen voor u als Amsterdamse woningbezitter of ondernemer om voor woonbeton te kiezen: woonbeton is moeiteloos te combineren met vloerverwarming, de vloer heeft een uitstekend vuilafstotend karakter en is nog krasvaster dan bijvoorbeeld een gietvloer. Woonbeton kunt u in uw woning in Amsterdam combineren met betonlook wanden zodat uw interieur er zeer harmonieus uit gaat zien, u creëert dus een zeer modern, strak maar bovenal een zeer duurzaam en toekomstbestendig interieur.

Professionele uitvoering van woonbeton vloeren door ons Amsterdamse uitvoeringsteam

G-vloeren BV Amsterdam beschikt over een zeer goed geschoold uitvoeringsteam voor de applicatie van woonbeton. Ook als uw budget niet al te ruim is, kunt u met woonbeton toch al zeer fraaie afwerkingen bewerkstelligen. Wanneer het woonbeton vanaf de betoncentrale wordt aangeleverd, gaan wij aan het werk om uw vloer zo snel mogelijk dicht te leggen. Voor het storten kunnen alle werkzaamheden wat betreft leidingwerk en vloerverwarming door ons worden voorbereid. G-vloeren BV is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwverenigingen zodat u als consument of ondernemer een gegarandeerde woonbeton kwaliteit in Amsterdam kunt verwachten inclusief gunstige leveringsvoorwaarden en garantiestellingen.

Meer weten over woonbeton laten aanleggen in Amsterdam? Vraag onze technische experts voor een vlijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Woonbeton vloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike