Alternatief voor gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 200+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 200+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er is altijd een alternatief voor een gietvloer, want er zijn natuurlijk enorm veel verschillende soorten vloeren. Het is bovendien goed om te weten dat er allerlei soorten vloeren onder de noemer van gietvloeren vallen. Als het bijvoorbeeld om de van origine authentieke gietvloer gaat, zoals de PU gietvloer, heeft G-vloeren daar interessante alternatieven voor beschikbaar. Het voordeel van een alternatief voor een gietvloer is dat u wel van allerlei overeenkomstige voordelen profiteert, zoals het onderhoudsvrije karakter, ruimtelijk effect en comfort.

Alternatief gietvloer: woonbeton

Woonbeton is een uitstekend alternatief voor een gietvloer. Het verschil is dat bij een PU gietvloer er sprake is van kunsthars als hoofdbestanddeel. Bij woonbeton is er sprake van een naadloze vloer waar speciaal cement de basis van is en waar additieven aan zijn toegevoegd. Het gaat hier namelijk om een combinatie van mineralen en pigmenten en mix van vulstoffen en schoongebrand zand.

Luxe en exclusieve woonvloer

Als alternatief voor een PU gietvloer is woonbeton te zien als een extra luxe en exclusieve woonvloer. Woonbeton is eveneens een prima alternatieve optie als u graag vloerverwarming wenst. Dit is niet alleen mogelijk in combinatie met een PU gietvloer, maar ook met woonbeton. Een ander voordeel van het alternatief in de vorm van woonbeton is dat er vele kleuren en structuren van toepassing zijn.

Alternatief gietvloer: beton ciré

Beton ciré is eveneens een mooi alternatief voor een gietvloer. Het is voor plaatsing in de badkamer zelfs een uitstekende optie te noemen. Beton ciré is namelijk waterdicht door ons uit te voeren en tovert elke badkamer om tot een luxe wellnessparadijs. Het is overigens eveneens mogelijk om de wanden in de badkamer met hetzelfde materiaal uit te voeren. Op deze manier is er sprake van een exclusieve naadloze en stijlvolle eenheid. Het gemak van schoonmaak is door het aaneengesloten oppervlak groot. Verder krijgt kalk net als schimmel of bacteriën minder kans om zich te nestelen, want er zijn geen voegen zoals bij tegels.

Unieke structuur met stijlvolle look

Er ontstaat bij het aanbrengen van beton ciré als alternatieve gietvloer altijd een structuur met unieke eigenschappen. U heeft op deze manier zelf de mogelijkheid om te bepalen hoe u wilt dat de structuur eruit komt te zien. Dat geldt ook voor de kleur, waarbij tinten als grijs en antraciet veel door ons worden toegepast. Deze kleuren staan namelijk garant voor een stijlvolle aanblik.

Siergrindvloer als alternatief

Een siergrindvloer is een origineel alternatief voor een gietvloer en niet alleen voor een woning, maar ook voor bijvoorbeeld een winkel, kantoor of showroom. Siergrind is een meer levendige vloer door de bijzondere designs en formaten van grindkorrels. Siergrindvloeren hebben als alternatief voor een gietvloer eveneens het voordeel in een sfeervolle uitstraling te voorzien. Er is namelijk sprake van een natuurlijke en warme look. Wij passen siergrind toe met gebruik van natuurlijke materialen. Een voorbeeld daarvan betreft de kwartskorrels, maar ook riviergrond is daar onder te scharen.

Wilt u meer weten over alternatieven voor gietvloeren? Neem gerust contact op met G-vloeren of bezoek onze showroom op afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten