Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

BEAL MORTEX Wandafwerking

Sinds enige tijd is er een nieuw wandafwerkingsproduct op de markt dat nog makkelijker verwerkbaar en nog meer mogelijkheden biedt dan beton ciré’ of vergelijkbare cementgebonden mortelstuc producten. Inmiddels heeft G-vloeren dit wandafwerkingsproduct al in diverse projecten toegepast. De BEAL MORTEX wandafwerking is een 1 mm dikke wandafwerking die in zeer veel verschillende en opvallende reliëfstructuren en kleuren kan worden aangebracht. De zeer goede vochtwerende eigenschappen van deze ultradunne wandafwerking maakt het materiaal zeer geschikt voor allerlei toepassingen zoals in badkamers, op trappen en zelfs op keukenbladen en ander vast meubilair.

G-vloeren en de BEAL MORTEX wandafwerking

Het product wordt geleverd door het Belgische Beal International S.A., een specialist in cementgebonden wand- en vloerafwerkingsproducten. Het onder de merknaam “Mortex” gedistribueerde wandafwerkingsproduct, heeft zeer goed recensies ontvangen in de Europese bouwwereld. Voor het aanbrengen van de BEAL MORTEX wandafwerking heeft u evenwel een erkende specialist nodig, een professional die goed om weet te gaan met de vlakspaan en allerlei machinale schuurmachines om wanden op het gewenste esthetische niveau te krijgen. G-vloeren beschikt over goed geschoold personeel dat weet om te gaan met de specifieke verwerkingseigenschappen van BEAL MORTEX. Voor vragen over dit unieke wandafwerkingsproduct kunt u ons tijdens kantoortijden altijd bereiken.

Glad of in natuurlijk ogend reliëf, met BEAL MORTEX kunt u zeer creatief aan de slag om wanden die extra esthetische uitstraling te geven waar u naar op zoek bent. U heeft keuze uit duizenden exclusieve kleurstellingen, nuances en bijzondere tinten

De voordelen van de BEAL MORTEX wandafwerking

Waar bij andere cementgebonden wandafwerkingsproducten vaak meerdere lagen nodig zijn om een wand echt waterdicht te maken, is BEAL MORTEX in één werkgang al waterdicht te krijgen. Het product kan ook over bestaand tegelwerk worden aangebracht, maar door de zeer dunne laagdikte is het veelal noodzakelijk om wanden eerst voor te strijken met een egaliseermiddel. Een ander groot voordeel van BEAL MORTEX is dat het met bijzondere nuances, effecten en reliëfstructuur op wanden kan worden ‘vlakgespaand’. Van baanvormige structuren tot een ruw ‘betonlook’ uiterlijk, met Beal Mortex is werkelijk elk esthetisch resultaat te bereiken. Wanden krijgen een exclusief uiterlijk met dit decoratieve materiaal.

BEAL MORTEX wand en vloer op maat samenstellen bij G-vloeren

Bij G-vloeren kunt u uw BEAL MORTEX wandafwerking op maat samenstellen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment kleuren en oppervlaktestructuren om elke ruimte het gewenste uiterlijk te geven. De BEAL MORTEX wandafwerking is ook uitstekend te combineren met bijvoorbeeld onze polyurethaan gietvloeren. Wanden en vloeren kunnen naar wens worden gecombineerd en samengesteld.

Meer weten over de exclusieve BEAL MORTEX wandafwerking van G-vloeren?

Neem contact met ons via 020 - 846 36 94 of stuur een E-mail naar info@g-vloeren.nl.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike