Beton cire keuken

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij het vernieuwen of verbouwen van een keuken zijn er allerlei manieren om een bepaalde stijl te realiseren. De kleuren en materialen spelen daarin een belangrijke rol. Als u voor een stijlvolle inrichting kiest met een exclusieve look dan is beton ciré in de keuken ideaal. Het materiaal is te zien als een waterdichte stuc die geschikt is voor afwerking van de wand en de vloer. Beton ciré in de keuken is niet alleen waterbestendig, maar ook nog eens slijtvast en door het ontbreken van naden uitermate hygiënisch. Bovendien is er een ruim kleurenaanbod voor beton ciré beschikbaar.

Beton ciré in de keuken: perfecte combinatie van eigenschappen

Beton ciré is in vele opzichten een aanwinst voor de keuken en dat is te danken aan de perfecte combinatie van eigenschappen. Het is bij de wandafwerking in de keuken en vooral bij een achterwand belangrijk dat het materiaal warmtebestendig is. Zo is beton ciré in de keuken prima te realiseren nabij warmtebronnen als de oven of het fornuis. Bovendien is het materiaal waterdicht. Dat is in de keuken zeker belangrijk en maakt de waterdichte stuc overigens ook geschikt voor toepassing in de badkamer. Verder geldt dat beton ciré in de keuken als duurzame afwerking is aan te merken. De wand en vloer gaat lang mee en is zowel slijtvast als krasbestendig.

Uitstraling van beton, maar dan chique

Beton ciré in de keuken zorgt voor de look van beton, maar dan wel met een chique uitstraling. Dat is ook meteen de kracht van deze wand- en vloerafwerking, want het stijlvolle karakter is gegarandeerd. Wij brengen de afwerking op ambachtelijke manier aan op wanden en vloeren in de keuken. Dat betekent dat het mogelijk is om met de gewenste grofheid van de betonstructuur rekening valt te houden. Wilt u een robuuste en grove look realiseren of gaat u voor een meer verfijnde uitstraling? Uiteraard is het eveneens mogelijk om met de kleurkeuze rekening te houden als u een specifieke keukenstijl voor ogen heeft.

Mix met andere kleuren en materialen

Beton ciré in de keuken leent zich heel goed om met allerlei kleuren en materialen gemixt te worden. Het staat bijvoorbeeld onder meer bijzonder fraai om beton ciré te combineren met materialen als hout en RVS. Deze combinatie vormt een uitstekende basis om bijvoorbeeld een stoere woonkeuken vorm te geven of om een industriële stijl te realiseren. Ten aanzien van het combineren van kleuren geldt dat de kleur van beton ciré als uitgangspunt is te nemen of bijvoorbeeld het keukenblok. Grijs is bij velen favoriet met overigens keuze uit diverse kleurpigmenten en past werkelijk overal bij.

Advies op maat van expert

Wij geven u graag een advies op maat in onze showroom als u overweegt om beton ciré in de keuken te laten aanbrengen. Onze expert is ervaren in het samenstellen van beton ciré vloeren en wanden en houdt daarbij rekening met al uw wensen. Onze showroom is op afspraak geopend. Daar kiezen wij bewust voor om zo ruim de tijd te nemen voor uw bezoek en u in alle rust te kunnen ontvangen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten