Betonlook badkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De badkamer is in huis steeds meer een klein paradijs. Een plek waarin ontspanning de boventoon voert, maar waar u ook bezig bent met de dagelijkse gezichtsverzorging. Het is fijn om dan in een ruimte te stappen die luxe en weelde uitstraalt. Dat geeft elke keer weer namelijk een gevoel van exclusiviteit. Betonlook in de badkamer is de beste basis om telkens weer dat gevoel naar boven te halen. G-vloeren heeft al vele wanden en vloeren van badkamers in betonlook uitgevoerd en wij doen dat ook graag voor u.

Betonlook in de badkamer: ervaar luxe en gemak

Betonlook in de badkamer is op meerdere manieren te realiseren, maar er is altijd een overeenkomst. Dat is dat u ongeacht de keuze voor de afwerking altijd luxe en gemak ervaart. De afwerking van wanden en vloeren in betonlook in de badkamer gaat gepaard met een chique karakter. Dat is de esthetische kant van het verhaal. Zo is er eveneens een praktische kant te benoemen en die heeft betrekking op het gemak. De betonlook wanden en vloeren in de badkamer zijn naadloos en derhalve uitermate hygiënisch en gemakkelijk om schoon te maken. Er zijn dus geen naden en geen voegen, wat betekent dat er geen plekjes zijn waar zich vuil kan ophopen of schimmel kan ontstaan. Gemak is wat dat betreft eveneens te beschouwen als een luxe.

Waterdichte wanden en vloeren

Betonlook is in de badkamer zowel toe te passen op wanden als op vloeren. Elke vorm van afwerking die wij aanbieden, is waterdicht te realiseren. Dat is in een badkamer natuurlijk een eerste vereist, want in deze ruimte komt er wel eens water op de vloer net als op de muren. Het waterbestendige karakter maakt het overigens ook mogelijk om in de keuken of in het toilet de muren of vloer van een betonlook te voorzien. Vraag wat dat betreft gerust naar de mogelijkheden als u deze optie overweegt. Zo is alles in één keer aan te pakken en dat kan voor de prijs ook nog eens gunstig uitpakken.

Betonlook badkamer inspiratie: creëer uw eigen stijl

Betonlook in de badkamer maakt het mogelijk om uw voorkeur voor een specifieke stijl te realiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om door het toepassen van een betonlook een industriële badkamer te maken. Zo is het eveneens een optie om voor een luxe wellness stijl te kiezen. Betonlook in de badkamer heeft namelijk van zichzelf een stijlvolle uitstraling. U legt de basis met betonlook en combineert het design met andere materialen om tot de door u gewenste stijl te komen. Hout past bijvoorbeeld perfect bij een betonlook wandafwerking, zoals een houten badkamermeubel. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijke stijlen om u van meer inspiratie te voorzien.

Betonlook tegels badkamer: de tegels mogen blijven zitten

Wij hebben verschillende materialen om uw betegelde vloer of wand in de badkamer af te werken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de betonlook op tegels in de badkamer te laten verschijnen zonder dat u de tegels hoeft te verwijderen. Dit geldt zowel voor de vloer als voor de wanden, zodat u niet alleen een naadloze badkamervloer krijgt, maar ook naadloze wanden.

Alternatief voor betonlook verf in de badkamer

Als u op zoek bent naar de mogelijkheden voor betonlook in de badkamer dan bent u vast wel ergens onderweg de optie van betonlook verf voor tegels tegengekomen. Het resultaat hiervan laat vaak te wensen over en dat is jammer van het geld en van de energie die u erin stopt. Wij hebben daar betere alternatieven voor beschikbaar, zoals beton ciré. Er zijn zelfs meerdere opties om een keuze uit te maken. Laat u door ons informeren over de vele mogelijkheden, zodat u tot de beste keuze komt bij de toepassing van betonlook in uw badkamer. Dan krijgt u het resultaat dat u voor ogen heeft en waar u jarenlang profijt van heeft.

Verschillende opties om uit te kiezen

Er zijn verschillende opties voor betonlook in de badkamer. Een van de mogelijkheden is om de muren en vloer in de badkamer van beton ciré te voorzien. Een exclusief en Italiaanse tintje is eraan te geven door voor een San Marco vloer en San Marco wand te kiezen. Er zijn voor wat betreft de afwerking verschillen in de materialen, designs en uitvoering. Om u tot de beste keuze te laten komen, raden wij dan ook aan om een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. Wij laten u graag kennismaken met de verschillende eigenschappen voor de opties op het gebied van betonlook in de badkamer. Daarbij profiteert u uiteraard ook meteen van de mogelijkheid om volop inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld als het gaat om specifieke kleuren, variatie in structuren en in designs. Weet u al in welke vorm u betonlook in de badkamer wenst dan is het ook mogelijk om direct online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten