Betonlook muur

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een woontrend die nooit meer weggaat, is de realistische en natuurlijke look van beton in het interieur. Een betonlook muur is daarbij een van de favorieten, maar uiteraard geldt dat eveneens voor een betonlook vloer. Beide opties zijn bovendien met elkaar te combineren om de unieke en originele woontrend perfect vorm te geven. Een betonlook muur in de badkamer is overigens enorm populair, maar er zijn ook steeds meer keukens en toiletten die er met deze trend prachtig uitzien.

Uitstraling betonlook muur: pure luxe

De uitstraling van een betonlook muur maakt het verschil in aanzien. De uitstraling is wat dat betreft het beste te omschrijven als pure luxe. De exclusiviteit straalt er dan ook vanaf en dat is niet het enige wat een betonlook muur zo aantrekkelijk maakt. De pure luxe is namelijk één ding, maar het duurzame karakter en hygiëne op het hoogste niveau tellen eveneens mee. Het hygiënische karakter komt voort uit het gesloten oppervlak. Er zijn geen voegen of naden te zien en dus ook niet aanwezig. Het duurzame karakter uit zich in het gebruik van materialen in combinatie met de lange levensduur. Zo is er in allerlei opzichten sprake van pure luxe.

Betonlook muur maken: meerdere opties mogelijk

Het is goed om te weten dat als uw keuze valt op een betonlook muur er meerdere opties mogelijk zijn. Een van de mogelijkheden die G-vloeren te bieden heeft, is het aanbrengen van beton ciré op muren. Bijvoorbeeld in de badkamer, keuken en het toilet. Deze afwerking is een vorm van waterdichte betonstuc met een indrukwekkende uitstraling. Het betoneffect is aan te passen naar uw eigen voorkeuren. Een druk patroon voorziet in een robuuste en stoere uitstraling, maar de structuur is eveneens wat verfijnder te realiseren. Een andere mogelijkheid is om de keuze te maken voor San Marco muren. De wanden krijgen daarmee een unieke uitstraling met een vleugje Italië. Er is nog een optie voor betonlook wanden en dat is met het aanbrengen van microcement op muren.

  • Beton ciré
  • San Marco
  • Microcement

Betonlook muur in de woonkamer

Een betonlook muur in de woonkamer past mooi bij een industrieel interieur en zorgt daarbij zeker voor een meerwaarde. San Marco is daarvoor een van de populaire opties, want daarmee zijn allerlei designs te realiseren, zoals onder meer betonlook, maar ook een marmerlook of zelfs een krokodillenprint. De opties qua design zijn wat dat betreft eindeloos en uniek te noemen. Overigens is microcement eveneens ideaal vanwege de originele uitstraling van muren die hiermee in betonlook zijn afgewerkt.

Kom naar onze showroom voor advies

Er is zoals u ziet van alles mogelijk om een betonlook muur te realiseren. Daarom is het ook aan te raden om naar onze showroom te komen. Onze experts voorzien namelijk op basis van uw wensen in een uitgebreid advies. Bel ons om een afspraak te maken en dan ontvangen wij u binnen graag in onze showroom in Amsterdam. Overigens is het natuurlijk ook direct mogelijk om een prijsvoorstel te ontvangen als u al weet wat voor betonlook muur u wenst.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten