Betonlook stuc

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonlook stuc is een populaire afwerking voor wanden en vloeren. Het materiaal betreft cementgebonden sierpleister en een andere benaming daarvoor is ook wel beton ciré. De populariteit is onder meer te danken aan het stijlvolle en luxe karakter van deze exclusieve afwerking. Betonlook stuc is dan ook steeds vaker terug te zien in onder meer badkamers net als in keukens en toiletten. Het is sierbeton dat als decoratieve afwerking van muren en vloeren is toe te passen in natte ruimtes. Dat is mogelijk omdat G-vloeren gebruikmaakt van watervaste cementstuc.

Betonlook stuc in de badkamer

De toepassing van betonlook stuc in de badkamer zet een verbluffend resultaat neer. Heeft u al inspiratie opgedaan en gekeken hoe mooi de cementgebonden sierpleister in een badkamer tot zijn recht komt? De eerste aanblik is er een van exclusiviteit van het hoogste niveau en de luxe spat rechtstreeks van de wanden en vloer in de badkamer af. Als u de badkamer opnieuw wenst in te richten dan is betonlook stuc de beste keuze als u een luxe en chique uitstraling wilt realiseren. Overigens is het zelfs mogelijk om een badopstelling op een decoratieve wijze mee te bekleden. De look van beton is natuurgetrouw en nadert de realistische weergave het beste met de keuze voor een grijstint. Antraciet is wat dat betreft een aanrader, maar er zijn meer tinten grijs om een keuze uit te maken.

Betonlook stuc in de keuken

Bij het vervangen van een keuken is het eveneens mogelijk om een luxe uitstraling te realiseren met de keuze voor betonlook stuc. Wist u dat deze vorm van waterdichte cementstuc niet alleen voor achterwanden in de keuken te gebruiken is, maar ook voor aanrechtbladen? Zo divers is de toepassing van betonlook stuc dat overigens warmtebestendig is en daarom ook gewoon bij een warmtebron in de keuken in de buurt is aan te brengen. Het voordeel is bovendien dat betonlook stuc hygiënisch is, omdat het volledige oppervlak een geheel vormt zonder naden of voegen.

Betonlook stuc in het toilet

In navolging van de badkamer krijgt ook het toilet bij de inrichting en afwerking steeds meer aandacht. Zo blijft het kleinste kamertje in huis niet achter bij de rest, maar is het een ruimte die afgewerkt met betonlook stuc een echte meerwaarde kent. Bij het openen van de toiletdeur is de stijlvolle aanblik van een mooie vloer en strakke wanden met betonlook een fijne binnenkomer. Betonlook stuc in het toilet voorziet wat dat betreft in een exclusieve meerwaarde in huis.

Mooie afwerking van wanden en vloeren

Maakt u de keuze voor een mooie afwerking van wanden en vloeren in de badkamer, keuken of het toilet? G-vloeren voert u wensen in de praktijk uit met een luxe en stijlvolle afwerking op maat. Daarbij maken wij gebruik van beton stuc in de vorm van milieuvriendelijke producten. Wij letten namelijk altijd op het duurzame en milieuvriendelijke karakter van toe te passen materialen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan met inzicht in de projectprijs betonlook stuc per m2.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten