Betonlook vloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonlook vloer prijs: transparant en inzichtelijk

De betonlook vloer prijs is bij G-vloeren transparant en inzichtelijk. U wilt toch weten waar u aan toe bent als u de keuze voor deze prachtige vloer maakt. Het is heel normaal dat u eerst inzicht in de kosten wenst voordat u een definitief besluit neemt. Dat is een ideale manier om binnen het budget te blijven dat u voor ogen heeft. Daarom voorzien wij u hier ook van extra informatie over de betonlook vloer prijs. Ervan uitgaande dat het hier een PU gietvloer betreft met betonlook.

Betonlook vloer prijs vanaf € 51,- per m2

Wij hanteren prijzen voor betonlook vloeren in verschillende prijsranges. De goedkoopste optie heeft een prijs van € 51,- per m2. Dat heeft te maken met de dalende m2 prijs voor grotere oppervlakken. De prijzen variëren daarna tot € 64,- per m2 voor een oppervlak van 20 tot en met vijftig vierkante meter. De lage prijs van vanaf € 51,- is van toepassing op een betonlook vloer met een oppervlakte vanaf 151 m2. Er zijn dus verschillende m2 prijzen op betonlook vloeren van toepassing. Het aantal vierkante meters is echter niet de enige factor die de hoogte van betonlook vloer prijs bepaalt.

Uw persoonlijke wensen verwerkt in de prijs

Een van de factoren die de betonlook vloer prijs beïnvloedt is het op maat samenstellen van de vloerafwerking. Dat betekent dus dat uw persoonlijke wensen mede de hoogte van de kosten bepalen. Denk daarbij aan speciale opties voor de uitvoering, zoals het verwerken van vloerverwarming onder de betonlook vloer. Of aan het laten aanbrengen van antislip of een uitvoering met een dubbele coating als toplaag. G-vloeren staat als specialist in betonlook vloeren bekend om de samenstelling op maat. Daarom bespreken wij ook graag met u de mogelijkheden als u speciale wensen heeft. In onze showroom staat onze adviseur op afspraak voor u klaar.

Kosten ter voorbereiding

Maatwerk brengt ook met zich mee dat wij zorgvuldig te werk gaan. Bijvoorbeeld als het gaat om de voorbereiding van de ondergrond. De betonlook vloer prijs staat daarom nooit voor iedereen op exact hetzelfde niveau vast. Het kan nodig zijn dat de ondervloer niet direct geschikt is voor de realisatie van een betonlook vloer. In dat geval bespreken wij graag met u de mogelijkheden om de ondergrond wel geschikt te maken. Indien wij deze werkzaamheden op ons nemen, geldt dat de betonlook vloer prijs daarop aangepast wordt. U krijgt wel altijd een totaalprijs in de offerte die u bij ons aanvraagt. Zo weet u in elk geval met welke kosten u rekening dient te houden. Het egaliseren van een ondervloer brengt kosten met zich mee, maar dat is slechts een fractie van de totale betonlook vloer prijs.

Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

G-vloeren is specialist in betonlook vloeren en garandeert daarbij de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Vraag maar een offerte aan of bel om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Dan krijgt u meteen de garantie op maatwerk en denken wij vanuit onze expertise met u mee.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten