Betonstuc badkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De badkamer is op allerlei manieren in te richten met keuze uit de meest uiteenlopende materialen. In het verleden waren tegels op de wand en vloer heel populair, maar er zijn steeds meer mensen die daar van afzien. Dat komt omdat er nu veel meer opties zijn om een keuze uit te maken, zoals voor betonstuc in de badkamer. Er wordt tegenwoordig veel meer aandacht besteed aan het badkamerinterieur net als dat er meer eisen aan de uitstraling worden gesteld. Betonstuc in de badkamer is zowel functioneel als praktisch, maar ook exclusief en stijlvol. Daarom kiezen steeds meer mensen om betonstuc in de badkamer op wanden en/of vloeren aan te brengen.

Betonstuc badkamer: watervaste stuclaag

Betonstuc in de badkamer is op wanden en op de vloer aan te brengen als een watervaste stuclaag die ook wel bekend staat als beton ciré. Betonstuc bestaat uit een mix van hars, cement, pigmentpoeder en toeslagstoffen en is als watervaste stuclaag onder meer geschikt voor natte ruimtes, zoals een badkamer. Naast dat het een watervaste stuclaag betreft, zijn er nog meer eigenschappen aan toe te dichten. Het materiaal is slijtvast en sterk, functioneel met gemak van onderhoud en ook nog eens super hygiënisch. Daarom is het ook een populaire afwerking voor wanden en vloeren.

Betonstuc in de badkamer: de voordelen

Het biedt vele voordelen om voor betonstuc in de badkamer te kiezen. Zo kan het oude tegelwerk gewoon blijven zitten. Dat scheelt tijd en kosten, want de tegels hoeven er niet uitgebroken te worden. Het is in dat geval wel belangrijk om andere voorbereidingen te treffen, zoals het egaliseren van de tegelvloer. Bijvoorbeeld door de voegen op te vullen en te dichten, zodat er een vlakke en egale ondergrond ontstaat. Een van de andere voordelen is dat betonstuc in de badkamer voor een naadloos geheel zorgt.

Dat staat niet alleen op wanden prachtig, maar zeker ook op de vloer. Zo is er ook het voordeel dat betonstuc over een grote kleefkracht beschikt. Daarom is het geschikt materiaal om op muren aan te brengen. Betonstuc in de badkamer geeft de ruimte een chique, exclusieve en stijlvolle uitstraling. Dat is dus ook nog een voordeel en ook een reden waarom deze wand- en vloerafwerking zo populair is. Het onderhoud beperkt zich tot de schoonmaak en dat is met het naadloze oppervlak natuurlijk zo gebeurd.

Keuze uit vele kleuren

Betonstuc in de badkamer is in allerlei kleuren te realiseren, maar grijs is veruit het populairst. Dat komt onder meer door de fraaie uitstraling en het stijlvolle karakter dat grijs en vooral antraciet met zich meebrengt. Als u een voorkeur heeft voor een andere kleur dan zijn er talloze opties beschikbaar. Zo is bruin eveneens een kleur die karaktervol is en betonstuc in de badkamer van een bijzondere uitstraling voorziet.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over betonstuc in de badkamer dan raden wij u aan contact op te nemen met G-vloeren. Wij beantwoorden graag u vragen en ontvangen u op afspraak in onze showroom in Amsterdam om u van advies te voorzien.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten