Betonvloer Alkmaar

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Alkmaar voor uw huis of als vloerafwerking in uw bedrijfspand? Dit type vloer kent een toepassing voor veelzijdige doeleinden en is geheel naar wens samen te stellen en uit te voeren. Als specialist betonvloer Alkmaar voorziet G-vloeren in de uitvoering van het gehele project van A tot Z. Ontdek hier alle voordelen en mogelijkheden van onze betonvloeren.

Betonvloer Alkmaar: om op te wonen en te werken

Onze betonvloeren zijn geschikt om op te wonen en op te werken. Dat maakt deze vloeren dus zowel voor particulieren als voor bedrijven toegankelijk. Als woonvloer is het een vloer die tot de verbeelding spreekt, waarbij het industriële en robuuste effect voor een levendige uitstraling zorgt. Daarbij is uiteraard optimaal wooncomfort verzekerd. Als betonvloer in Alkmaar voor bedrijven is het een vloer die voorziet in een stijlvolle uitstraling en gemak van onderhoud. Bovendien betreft het een type vloerafwerking dat gebaseerd is op natuurlijke materialen en daarom ook een duurzaam karakter heeft. Een lange levensduur is dan ook zeker van toepassing op deze vloerafwerking.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een betonvloer in Alkmaar laten aanbrengen door ons als specialist biedt allerlei mogelijkheden. Een van de opties is bijvoorbeeld om een keuze te maken uit allerlei kleurtinten. Het design is daarbij zo uit te voeren dat het levendige betoneffect aansluit op uw wensen. Verdere mogelijkheden betreffende onze betonvloeren zijn onder meer de toepassing uit te voeren in combinatie met vloerverwarming. Ook daarin zijn wij specialist, waarbij wij onder meer zorgvuldig rekening houden met het voorkomen van scheuren. Daarom voorzien wij de thermische onderbrekingen bijvoorbeeld van uitzetvoegen en houden wij rekening met de dikte van de vloer. Houd altijd wel rekening met een droogtijd van meerdere weken voordat de vloerverwarming optimaal in gebruik te nemen is.

Toepassing in huis

Een betonvloer in Alkmaar is in uw huis op allerlei manieren toe te passen. De woonkamer leent zich daar perfect voor om een fantastische uitstraling in het interieur te realiseren. Het is bovendien mogelijk om deze vloer in de slaapkamer aan te brengen. Dat staat bijzonder stijlvol. Heeft u een appartement in Alkmaar? Dan staat het ook prachtig om de betonvloer vanuit de woonkamer naar de andere ruimtes te laten doorlopen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten