Betonvloer Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Als specialist betonvloer Almere realiseren wij zowel projecten voor particulieren als voor de zakelijke branche. Onze betonvloeren staan bekend om de hoge kwaliteit en wij staan bekend om de uitmuntende service. Wilt u een betonvloer in Almere laten aanbrengen dan is G-vloeren de aangewezen specialist om in maatwerk te voorzien. Daarbij bieden wij u de gelegenheid om met allerlei voorkeuren rekening te houden, zoals met het uiteindelijke design.

Betonvloer Almere: welke opties zijn er voor het design?

Wij bieden allerlei opties voor de plaatsing van een betonvloer in Almere. In de basis is het uiterlijk industrieel, stoer en robuust, maar daar zijn gemakkelijk aanpassingen in te maken. Het is dus net zo goed mogelijk om een betonvloer in Almere door ons te laten aanbrengen met een strakke, moderne en vooral elegante en chique look. De variatie in designs is er eveneens in kleur, waarbij wel gezegd moet worden dat de grijstinten en natureltinten vaak de voorkeur krijgen.

Zijn alle betonvloeren hetzelfde?

Nee, niet alle betonvloeren zijn hetzelfde bij G-vloeren. Daarom houden wij ook gemakkelijk rekening met speciale voorkeuren. Zo brengen wij onder meer gevlinderde betonvloeren aan in Almere die wij voorzien van twee lagen topcoating. Dit is een voorbeeld van een vloerafwerking op basis van beton met kunsthars die een totaaloplossing vormt. Het is eveneens mogelijk kom deze betonvloer in Almere extra milieuvriendelijke uit te voeren. In dat geval maken wij gebruik van zogenoemde bio-coatings die uit hernieuwbare grondstoffen voortkomen.

Geschikt voor nieuwbouw en bestaande bouw

Bij de toepassing van een betonvloer in Almere maakt het niet uit of uw in een nieuwbouwwoning gaat wonen of in een bestaande woning voor een nieuwe vloer kiest. Het is namelijk zo dat onze betonvloeren zowel geschikt zijn voor bestaande bouw als voor nieuwbouw. Bij bestaande bouw is het wellicht alleen nodig om eerst de aanwezige vloer, zoals tegels tot een vlakke ondergrond te maken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen. Bezoek anders onze showroom nabij Almere, zodat wij tijdens een persoonlijk gesprek uw ideale betonvloer samenstellen. Een offerte is overigens altijd vrijblijvend aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten