Betonvloer Antwerpen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Antwerpen door een specialist laten uitvoeren, biedt garanties op een perfect resultaat en op de beste kwaliteit. G-vloeren is wat dat betreft dé specialist betonvloer Antwerpen voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u op zoek naar een vloer die in uw woning of in uw bedrijf het verschil maakt? Dan zijn onze betonvloeren daar een perfecte keuze voor. Wij laten u hier graag kennismaken met alle eigenschappen en mogelijkheden.

Betonvloer Antwerpen: ontdek deze unieke eigenschappen

Een betonvloer in Antwerpen voor woningen en bedrijfsruimten is gekoppeld aan een aantal bijzondere eigenschappen. In de eerste plaats brengen wij deze vloer zonder voegen aan, zodat er een naadloos geheel ontstaat. Bovendien is de uitstraling in de basis industrieel, maar tegelijkertijd ook heel modern en zelfs tijdloos. Een andere eigenschap is dat onze betonvloeren die wij in Antwerpen aanbrengen sterk, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden zijn. Ook niet geheel onbelangrijk is het duurzame karakter, waardoor in combinatie met de overige eigenschappen er altijd sprake is van een lange levensduur.

Verschillende mogelijkheden voor uitvoering en afwerking

Heeft u voor het laten plaatsen van een betonvloer in Antwerpen een bepaalde uitvoering of afwerking voor ogen? Wij bieden u een keuze uit allerlei verschillende mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld onder meer mogelijk om de betonvloer gevlinderd uit te laten voeren en te laten afwerken met een topcoating in twee lagen. Hecht u waarde aan duurzaamheid? In dat geval is het mogelijk dat wij de betonvloer in Antwerpen uitvoeren met een milieuvriendelijke bio-coating. Dit betreft hars uit hernieuwbare grondstoffen. Wilt u de vloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is mogelijk net als dat wij uiteraard een groot aanbod met kleuren en designs bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met dé specialist betonvloer Antwerpen. Wij informeren u uitgebreid en bespreken graag uw wensen om met een passend voorstel op maat te komen. Wij bieden u daarbij de garantie op maatwerk en op een professionele service en uitvoering. Het is tevens mogelijk om direct online een aanvraag voor een offerte in te voeren. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten