Betonvloer Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Overweegt u een betonvloer in Eindhoven in uw huis of bedrijf te laten plaatsen? Er zijn vele voordelen verbonden aan dit vloersysteem, maar het is wel belangrijk dat u hiervoor een specialist inschakelt. Dan krijgt u namelijk zekerheid met betrekking tot een perfect resultaat en mag u ook vertrouwen op een lange levensduur. G-vloeren heeft jarenlange ervaring op het gebied van plaatsing van deze vloeren en is dan ook dé specialist voor uw betonvloer in Eindhoven.

Betonvloer in Eindhoven: afwerking naar keuze

Het ideale van het laten plaatsen van een betonvloer in Eindhoven is dat de afwerking geheel naar keuze is samen te stellen. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten producten beschikbaar om tot een unieke afwerking en uitvoering te komen. Bij de afwerking valt uiteraard te denken aan de kleurtint en aan het design, maar er zijn tevens andere aspecten van toepassing. Misschien vindt u het wel belangrijk dat het mogelijk is om een betonvloer in Eindhoven met oog voor duurzaamheid te laten plaatsen. Bij ons is dat een van de vele mogelijkheden, want in dat geval werken wij bijvoorbeeld met bio-coatings die voortkomen uit hernieuwbare grondstoffen.

Toepasbaar in uiteenlopende ruimtes

Een van de kenmerken van de betonvloeren die wij in Eindhoven plaatsen, is dat deze toepasbaar zijn voor uiteenlopende ruimtes. Het staat bijvoorbeeld stijlvol om uw slaapkamer van deze chique ogende vloer te voorzien. Als u de woonkamer een luxe look wilt geven, is dit vloertype eveneens een uitstekende keuze. Mocht u de stijl zo mooi vinden dat u ook de badkamer een make-over wenst te geven dan hebben wij daar een andere oplossing voor beschikbaar. Een betonvloer in de badkamer is namelijk niet de perfecte keuze, maar een afwerking met beton ciré of Pandomo voor wanden en vloeren zijn dat weer wel.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de opties voor het laten aanbrengen van een betonvloer in Eindhoven, neem dan vooral contact op. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies met inzicht in alle mogelijkheden. Uiteraard ontvangt u van ons daarbij naar wens ook een persoonlijke offerte voor de kosten van de plaatsing van een betonvloer in Eindhoven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten