Betonvloer Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonvloer in Groningen laten plaatsen? G-vloeren is een familiebedrijf dat jarenlange ervaring heeft en kwaliteit bovenaan stelt, zowel wat betreft de hoogwaardige materialen als hoogwaardige service. Wij plaatsen betonvloeren in Groningen in woningen en in bedrijven die graag een luxe en exclusieve uitstraling in het interieur wensen. Het aansprekende design in combinatie met vele andere voordelen heeft de populariteit van onze betonvloeren sterk doen stijgen. De trend is daarmee gezet, maar deze vloer is wel een blijvertje met een tijdloos karakter.

Betonvloer in Groningen laten plaatsen

Wij gaan zorgvuldig te werk bij het plaatsen van een betonvloer in Groningen. Dat eindigt bij een perfecte uitvoering en een fantastisch resultaat, maar begint met maatwerk. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheid om uw betonvloer in Groningen een specifiek design te geven en met de voorkeur voor een kleur rekening te houden. Dat is ook een reden waarom wij u graag in onze betonvloeren showroom zien. U bent dan in de gelegenheid om al uw wensen kenbaar te maken en onze expert denkt met u mee en voorziet u van persoonlijk advies.

Design en kleur bepalen de looks

Bij het realiseren van een betonvloer in Groningen is het zo dat het design en de kleur ervan de looks bepalen. Het is niet zo dat een betonvloer alleen maar in antraciet is aan te brengen en dat een robuust en rauw karakter altijd de boventoon voeren. Wij bieden u namelijk veel meer mogelijkheden om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke uitstraling. De standaard betonkleur voor betonvloeren is inderdaad grijs, maar wilt u liever een andere kleur? In samenspraak met u komen wij tot de ideale kleurkeuze. Wij voegen in dat geval een supplement met pigment toe aan de betonmix. Een andere kleur dan grijs vormt al een uitstekende basis om een totaal andere sfeer te realiseren, zoals meer landelijk in plaats van industrieel of meer elegant in plaats van rauw.

Voordelen voor particulieren en bedrijven

Particulieren en bedrijven in Groningen profiteren van de vele voordelen van onze betonvloeren. U realiseert een stijlvol interieur met een sterke en hygiënische vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Verder bent u met een betonvloer in Groningen in uw woning of bedrijf verzekerd van een duurzame vloerafwerking die slijtvast is en jarenlang mooi blijft. Uiteraard is het comfort zowel ten aanzien van de loopbeleving als warmte optimaal te noemen. Laat uw betonvloer in Groningen door G-vloeren plaatsen om in alle opzichten van kwaliteit verzekerd te zijn. Vraag een offerte aan kom op afspraak naar onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten