Betonvloer Heerenveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Heerenveen voor uw woning of bedrijf? Uw interieur krijgt hiermee de perfecte basis om een stijlvolle uitstraling tot stand te brengen. Stijlvol is niet het enige kenmerk dat van toepassing is op het design. Het is namelijk zo dat u met een betonvloer in Heerenveen een luxe en exclusief karakter realiseert en van allerlei andere voordelen profiteert. Het is dan wel belangrijk om de uitvoering aan een professional over te laten, want dat maakt het verschil in resultaat. G-vloeren is wat dat betreft dé betonvloerexpert in samenstelling en in uitvoering.

Betonvloer in Heerenveen: praktische voordelen

Het staat buiten kijf dat het design van uw betonvloer in Heerenveen geheel op uw wensen is af te stemmen. Dat kan een robuust en industrieel design zijn, maar ook met een rauwe landelijke look. In aanvulling op de vele designmogelijkheden die onze betonvloeren te bieden hebben, geldt dat er allerlei praktische voordelen aan te koppelen zijn. Zo is een betonvloer een uitermate hygiënische vloer die sterk en slijtvast is, maar daarbij eveneens op alle fronten in comfort voorziet.

Extra comfort qua warmtebeleving

Wilt u extra comfort als het om de warmtebeleving gaat? Wij combineren naar wens betonvloeren met vloerverwarming. Daarbij gaan wij als betonvloerexpert zeer zorgvuldig te werk, want het is bij dit vloertype van groot belang om te voorkomen dat er scheuren ontstaan. Daarom zorgen wij bij de plaatsing van deze combinatie er bijvoorbeeld voor dat er uitzegvoegen komen rond de thermische onderbrekingen. Het materiaal krijgt hierdoor de gelegenheid om als het ware te werken zonder daarin belemmerd te worden. Verder houden wij rekening met de opbouwdikte, waar wij minimaal 10 cm voor aanhouden. Uiteraard voorzien wij u graag van meer informatie als u een betonvloer in Heerenveen wilt combineren met vloerverwarming.

Betonvloer in Heerenveen plaatsen: de kosten

De kosten van het plaatsen van een betonvloer in Heerenveen krijgt u te zien in een gepersonaliseerde offerte. Er zijn namelijk meerdere prijsfactoren die van invloed zijn op de kosten van een betonvloer. Het aantal m2 is daar een voorbeeld van, maar ook de gewenste kleur heeft invloed op de prijs. Dat komt omdat de standaardkleur grijs is en dat er bij een afwijkende kleur sprake is van de toevoeging van een supplement. Indien er sprake is van een project in Heerenveen met de nodige complexiteit voor wat betreft de uitvoering geldt dat er mogelijk extra kosten bijkomen. Daarom raden wij u ook aan om voor een betonvloer in Heerenveen bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten