Betonvloer Lelystad

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u voornemens een betonvloer in Lelystad te laten plaatsen en bent u daarvoor op zoek naar inspiratie of naar een echte specialist? G-vloeren heeft een lange ervaring in de uitvoering van projecten op kleine en grote schaal en is dé betonvloerspecialist Lelystad. Wij plaatsen betonvloeren die op maat zijn samengesteld in onder meer woningen, winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. Wij voorzien u bovendien graag alvast van inspiratie en mogelijkheden, waarbij het altijd mogelijk is om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom.

Betonvloer in Lelystad: vele mogelijkheden voor maatwerk

Als specialist in de uitvoering van betonvloeren in Lelystad voorzien wij in vele mogelijkheden aangaande maatwerk. Er zijn diverse opties als het gaat om kleur en design, maar ook om de specifieke uitvoering. Als bedrijf vinden wij het bijvoorbeeld onder meer belangrijk een bijdrage te leveren aan het thema duurzaamheid. Dat is een van de redenen waarom wij u onder meer de keuze bieden om een betonvloer in Lelystad af te werken met een biocoating. Dit is materiaal dat voortkomt uit hernieuwde grondstoffen en daardoor minder belastend voor het milieu.

Eigenschappen van sterk tot stijlvol

Er is niet slechts één eigenschap te benoemen waar onze betonvloeren zich door kenmerken. Deze variëren namelijk van sterk en slijtvast tot stijlvol en comfortabel. Bovendien is door de uitvoering en het materiaal een hoog hygiënisch karakter aanwezig. Wij plaatsen uw betonvloer in Lelystad bijvoorbeeld naadloos en voorzien in een vloer die vuilafstotend werkt. Dat levert een belangrijke bijdrage aan een optimale hygiënische omgeving en aan het reinigingsgemak. Als u de vloer door ons laat aanbrengen, is kwaliteit gegarandeerd en dat geldt eveneens voor een lange levensduur.

Wat kost een betonvloer?

De kosten voor een plaatsing van een betonvloer in Lelystad zijn te berekenen aan de hand van meerdere factoren. Wij voorzien daarom idealiter in een persoonlijke offerte, zodat u een echt concrete prijsopgave te zien krijgt. Het komt er in het kort op neer dat wij rekening houden met het oppervlak net als met de complexiteit en met specifieke wensen en afwerkingen. Vraag daarom online een offerte aan of maak toch even eerst die afspraak om ons te bezoeken in de showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten