Betonvloer Maastricht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een betonvloer in Maastricht laten plaatsen? G-vloeren heeft de kennis en ervaring in huis om uw project perfect uit te voeren. Onze robuuste en levendige betonvloeren zijn geschikt voor allerlei soorten toepassingen in Maastricht. Bijvoorbeeld om uw woning een stijlvolle look te geven met een exclusief karakter. Of om een luxe stijl te creëren in uw winkel, kantoor of showroom. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar.

Betonvloer Maastricht: de looks zeggen alles

Een eerste aanblik is beeldbepalend en voor een betonvloer in Maastricht geldt dat de look alles zegt. Het is een uniek soort vloer dat qua design zo is aan te passen dat er een specifieke sfeer is te bewerkstelligen. Het robuuste en stoere karakter hebben weliswaar de overhand, maar er is met een betonvloer in Maastricht zoveel meer mogelijk. Bijvoorbeeld door het structuur effect op een subtiele wijze te laten terugkomen, zodat er een rustig ogend patroon ontstaat. Of door niet voor grijs als standaardtint te kiezen, maar een zandkleur of andere fraaie tint te kiezen om een landelijke look mee te creëren. Er is meer mogelijk op het gebied van design en kleur dan u wellicht denkt.

Naadloos en stofafstotend

Er zijn meerdere praktische voordelen op te noemen als u de keuze maakt voor een betonvloer in Maastricht. Een belangrijk kenmerk is bijvoorbeeld dat de toepassing geheel naadloos is, maar ook dat er sprake is van vuil- en stofafstotende eigenschappen. Hierdoor is een betonvloer in Maastricht bijvoorbeeld eveneens enorm geschikt voor huishoudens waarin er sprake is van een allergie. Een extra voordeel daarbij is dat het naadloze geheel en het vuilafstotende karakter het natuurlijk nog gemakkelijker maken om de vloer schoon te maken. Zo is het in een handomdraai weer schoon en netjes in huis.

Lange levensduur en duurzame kwaliteit

Wij stellen zelf hoge eisen aan de kwaliteit van materialen die wij gebruiken om betonvloeren in Maastricht aan te brengen. Hierdoor zijn wij in staat om u garantie te bieden op een lange levensduur en duurzame kwaliteit. Daar komt bij dat onze betonvloeren een slijtvast karakter hebben en over sterke eigenschappen beschikbaar. Overigens komt de kwaliteit eveneens tot uiting in de optie om vloerverwarming te combineren met deze vloer. Wij gaan daarbij zorgvuldig te werk en zetten onze expertise in om te voorkomen dat er bijvoorbeeld scheurvorming ontstaat. Wilt u meer informatie over de plaatsing van een betonvloer in Maastricht? Bel ons gerust of vraag online een offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten