Betonvloer Nijmegen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een betonvloer in Nijmegen is voor het interieur in uw woning, winkel of kantoor een regelrechte aanwinst. Het is de basis waarop de rest van het interieur dankzij het stijlvolle en exclusieve karakter extra gaat shinen. Een betonvloer in Nijmegen biedt bovendien zoveel meer dan alleen de unieke looks, zodat u in alle opzichten van deze fantastische vloer profiteert. G-vloeren is gespecialiseerd in het op maat samenstellen van betonvloeren, waarbij wij met alle interieurwensen en persoonlijke wensen rekening houden.

Betonvloer Nijmegen: krachtig in verschijning

Een van de bijzondere kenmerken bij de plaatsing van een betonvloer in Nijmegen is de levendigheid. Het interieur lijkt wel tot leven te komen door de unieke structuur die in het oppervlak verweven is. Daarbij is er de gelegenheid om een specifiek design samen te stellen om daarmee de mate van de levendige look naar eigen wens te bepalen. Wij adviseren en inspireren u graag op dit gebied net als ten aanzien van de kleur, want ook die bepaalt het sfeereffect. Voor welke kleur en design u ook kiest, een betonvloer in Nijmegen is altijd krachtig in verschijning.

Wat zijn de kenmerken van betonvloeren?

Afgezien van de geweldige looks, profiteert u in Nijmegen bij de keuze voor een betonvloer van talloze voordelen. Dat is aan de specifieke kenmerken te danken, zoals het sterke karakter met slijtvaste eigenschappen. Een bijzonder kenmerk is dat een betonvloer enorm hygiënisch is dankzij de combinatie van de naadloze uitvoering en vuilafstotende werking. Een ander kenmerk dat overigens zeer belangrijk is voor het woonplezier is dat deze vloer comfortabel is. Zo betreft het eveneens een duurzaam vloersysteem, waarbij de lange levensduur kenmerkend is. Overigens is het naar wens mogelijk om onder de betonvloer in Nijmegen vloerverwarming te plaatsen. Ook voor deze combinatie is G-vloeren de specialist die alles onder één dak beschikbaar heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben met betrekking tot uw wensen voor plaatsing van een betonvloer in Nijmegen? Wij openen graag de deuren van onze showroom om met u in gesprek te komen. Maak daarvoor telefonisch een afspraak of stuur een email, waar wij snel op reageren. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om vragen telefonisch te beantwoorden. Bovendien is het mogelijk om een aanvraag voor een offerte te plaatsen betreffende de uitvoering van een betonvloer in Nijmegen. De kosten zijn overigens onder meer afhankelijk van het oppervlak in aantal m2, maar wij hanteren altijd scherpe en eerlijke tarieven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten