Betonvloer slaapkamer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De slaapkamer is in huis een van de ruimtes om elke dag veel tijd in door te brengen. Steeds vaker is het een ruimte die niet alleen om te slapen in gebruik is. Het kijken naar series op televisie of het lezen van een boek is een van de populaire activiteiten. Nu er steeds meer tijd wordt doorgebracht in deze kamer besteden mensen ook meer aandacht aan de inrichting ervan. Om dan bij een perfecte basis te beginnen, is de keuze voor een betonvloer in de slaapkamer ideaal.

Betonvloer in de slaapkamer: warm en sfeervol

Een betonvloer in de slaapkamer is warm en sfeervol net als praktisch en comfortabel. Er is dus sprake van meerdere voordelen als u de keuze op een betonvloer in de slaapkamer laat vallen. Het is niet zo dat u moet denken aan kaal beton dat op bouwprojecten als stortvloer dient. De betonvloeren van G-vloeren zijn namelijk zo samengesteld dat deze in optimaal comfort voorzien.

Bovendien is puur natuur beton poreus en stoffig, maar is dat niet van toepassing op onze betonvloer voor de slaapkamer. Onze vloersystemen met beton als bestanddeel zijn naadloos en vuilafstotend. Dat maakt het ook tot een ideale vloer als er sprake is van gevoeligheid voor huisstofmijt. Het warme en sfeervolle karakter maakt van de slaapkamer een fijne omgeving om in te verblijven en de slapen.

Inspiratie: passend bij meerdere interieurstijlen

Een betonvloer in de slaapkamer voorziet in een rustige en kalme uitstraling. Het is daarbij een basis die met meerdere interieurstijlen te combineren is. Het is onder meer mogelijk om de betonvloer in de slaapkamer te laten aansluiten op een industrieel interieur. Antraciettinten zijn wat dat betreft dan ook enorm populair. Het uiterlijk van antraciet beton combineert namelijk goed met industriële materialen als staal, maar ook met glas en natuurlijke materialen als hout.

Het is echter ook mogelijk om met een betonvloer een kleurrijke slaapkamer vorm te geven. Dan heeft de betonvloer in de slaapkamer het voordeel als rustpunt te dienen. Natuurtinten zijn altijd een trend en variëren van zandkleur tot beige. Ook pasteltinten vormen wat dat betreft een uitstekende combinatie met een betonvloer in de slaapkamer. Zo geldt dat eveneens voor de wens om een slaapkamer in botanische stijl in te richten. Of om er een vintage look aan te geven. Bij al deze interieurstijlen past onze betonvloer perfect.

Betonvloer doorleggen in de hele woning

Een betonvloer in de slaapkamer is ideaal, maar ook de rest van de woning is van deze vloer te voorzien. Bijvoorbeeld in de woonkamer en in de open keuken of gesloten keuken net als in de entree en op de hal op de overloop. Het comfort is dan overal aanwezig net als het exclusieve esthetische karakter. Bovendien ontstaat er eenheid op een wijze die eveneens van toepassing is als het om gietvloeren gaat. Overigens is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een betonvloer in de slaapkamer te combineren met een gietvloer in de woonkamer. Gietvloeren zijn ook met betonlook uit te voeren. Wat dat betreft zijn er bij G-vloeren enorm veel mogelijkheden om de vloeren in uw woning naar wens samen te stellen. Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten