Betonvloer vloerverwarming

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is bij de aanschaf van een nieuwe vloer belangrijk om aan het design en aan het comfort te denken. Betonvloer vloerverwarming is wat dat betreft een uitstekende optie om het comfort op het gebied van warmte te verhogen. Een betonvloer als woonvloer is van zichzelf al aangenaam en comfortabel, maar extra warmte is te verkrijgen door voor een combinatie met vloerverwarming te kiezen. G-vloeren is als specialist ervaren in het aanbrengen van de combinatie betonvloer vloerverwarming.

Betonvloer vloerverwarming: hoog rendement

Een van de voordelen van een nieuwe betonvloer met vloerverwarming is het hoge rendement. Het is fijn om vloerverwarming in huis te hebben, maar ook voor de portemonnee is het prettig. Er is namelijk sprake van een hoog rendement als het om verwarming onder de designbetonvloer gaat. Het is namelijk mogelijk om de vloerverwarming onder een van onze betonvloeren als hoofdverwarming te gebruiken. De aanwezige radiatoren waarbij de warmte vaak hoog zit door de luchtcirculatie kunnen dan uit de ruimte weg. De combinatie betonvloer vloerverwarming voorziet in een hoog rendement en is gunstig met betrekking tot een lagere energierekening.

Aspecten om rekening mee te houden

Er zijn verschillende aspecten om bij een betonvloer met vloerverwarming rekening te houden. Een van deze aspecten heeft betrekking op de dikte van de vloer. Zo is het nodig dat de betonvloer een minimale dikte heeft van 10 cm. Bovendien is het belangrijk om de thermische onderbrekingen rondom van uitzetvoegen te voorzien. Op deze manier is het mogelijk om het beton als het ware te laten werken. Dat voorkomt dat er scheuren in het oppervlak van het beton ontstaan. Een ander punt heeft betrekking op het uitdrogen van de vloer voor het activeren van de vloerverwarming. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de betonvloer drie tot vier weken te laten drogen alvorens u de vloerverwarming aanzet.

Warm design en warme vloer

Een betonvloer met vloerverwarming is ideaal omdat er dan sprake is van een warm design en van een warme vloer. Beton is van nature koud en kil, maar de betonvloeren van G-vloeren zijn dat absoluut niet. Onze betonvloeren zijn uit te voeren met een fantastisch design, waarvan de levendige aanblik in een warme uitstraling voorziet. Bovendien doet de vloerverwarming er qua warmte een extra schepje bovenop om altijd verzekerd te zijn van een vloer die de voeten verwarmd.

Betonvloer met vloerverwarming prijs

Een betonvloer met vloerverwarming brengt extra handelingen en materiaal met zich mee. Daarom zijn de kosten ook hoger gelegen dan wanneer u alleen de keuze voor een betonvloer maakt. Het hoge rendement van vloerverwarming verdient de kosten in de loop der jaren terug. De prijs van de combinatie is daarbij ook nog eens van meerdere factoren afhankelijk. Daarom kijken wij bijvoorbeeld naar het totaaloppervlak van de ruimte waarin de betonvloer met vloerverwarming komt te liggen. Ook met specifieke wensen is rekening te houden net als met unieke afwerkingen. Vraag daarom online een offerte aan, zodat u duidelijkheid krijgt over de kosten. U bent overigens van harte welkom om op afspraak onze showroom te bezoeken en persoonlijk informatie en advies te krijgen over het samenstellen van de betonvloer met vloerverwarming.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten