Betonvloer zolder

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De ruimte in een woning die zich onder het dak bevindt, is doorgaans niet een kamer die optimaal aandacht krijgt. Dat is wel jammer, want er is een prachtige kamer van te maken die als slaapkamer, studeerkamer, muziekkamer of als speelkamer kan dienen. Er is vaak geen grote verbouwing voor nodig om dat te realiseren. Enkele aanpassingen zijn veelal voldoende, waarbij het vloersysteem uiteraard de nodige aandacht verdient. In dat kader is een betonvloer op zolder een prima keuze om de ruimte functioneel, comfortabel en esthetisch aantrekkelijk te maken.

Ondergrond voor betonvloer op zolder

De zolder is vaak al voorzien van een authentieke betonvloer die niet geschikt is om als comfortabele woonvloer te gebruiken. G-vloeren biedt daarvoor een oplossing om het aanwezig beton om te toveren tot een perfecte vloer op zolder voor een slaapkamer of studeerkamer. Er zijn namelijk verschillende soorten betonvloeren.

Origineel beton dat als stortvloer wordt gebruikt, is stoffig en poreus, maar ook kil en koud. Woonbeton daarentegen voorziet in alle comfort en is daarnaast praktisch en esthetisch fraai te noemen. Het is dan ook mogelijk om een betonvloer op zolder te plaatsen die over deze unieke eigenschappen beschikt. Zo zijn er ook nog andere vloeren waar beton als bestanddeel onderdeel van uitmaakt, zoals beton ciré.

Waarom een betonvloer op zolder?

Een betonvloer op zolder voorziet in praktisch gemak als het gaat om het schoonmaken ervan. Wij voeren deze vloersoort uit met een resultaat zonder naden. Bovendien zijn onze betonvloeren comfortabel en warm en is er sprake van een levendige uitstraling. Het uiterlijk levert dan ook een belangrijke bijdrage aan de sfeer op de zolderkamer. De uitstraling is in de basis industrieel, maar met de kleurkeuze en patrooneffect is er ook een andere look te creëren. Bijvoorbeeld een meer landelijke en natuurlijke uitstraling.

Verder is een betonvloer op zolder door de naadloze uitvoering ook als hygiënisch aan te merken. Qua uiterlijk is het verder een geweldige aanwinst voor de zolderruimte. Het voordeel is ook dat deze vloer als basis vrijheid geeft om de rest van de zolder met allerlei kleuropties en materialen in te richten.

Bestaand beton afwerken met alternatieve methode

Is het niet de bedoeling om de zolder om te toveren naar een exclusieve gebruiksruimte? In dat geval is het ook mogelijk om een bestaande betonvloer op zolder af te werken met een alternatieve methode. Bijvoorbeeld als u de zolderruimte wilt gebruiken als opslagruimte en geen waarde hecht aan de verdere uitstraling en comfort.

Een alternatief is dan om bestaand beton op zolder af te werken met een coating. Dat is bovendien veel goedkoper dan het realiseren van een betonvloer op zolder die woonwaardig is. Het is echter zo dat coating niet zomaar voor elk soort beton geschikt is. Het beste resultaat is namelijk te halen op een oppervlak dat volkomen egaal en recht is.

Wij informeren u graag over de beste oplossing met betrekking tot een betonvloer op zolder. Neem daarvoor contact op met G-vloeren en maak een afspraak voor bezoek aan onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten