Brochure vloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wij voorzien u graag in inspiratie en informatie over onze gietvloeren en daarom hebben wij voor u een brochure vloeren samengesteld. Er is zowel een gietvloer brochure voor particulieren als een gietvloer brochure voor de zakelijke markt beschikbaar. De inhoud van beide gietvloerbrochures is direct toegankelijk door deze met een druk op de knop te downloaden.

Gietvloer brochure particulieren

In onze brochure over gietvloeren voor particulieren maakt u nader kennis met onze naadvloeren en met onze werkwijze. Ter inspiratie zijn er schitterende voorbeelden toegevoegd van door ons uitgevoerde projecten. Zo is het gemakkelijk voor u om een gietvloer in uw eigen woning voor te stellen.

Passie, expertise en service

Het is niet altijd eenvoudig om in woorden uit te drukken hoe bevlogen en enthousiast wij zijn over onze gietvloeren voor particulieren. In de brochure hebben wij getracht om hierin zo duidelijk mogelijk te zijn zonder ingewikkeld te doen. Liefde en passe vormen nu eenmaal de basis en in combinatie met onze expertise op het hoogste niveau, zijn wij simpelweg de beste in het plaatsen van gietvloeren.

Kwaliteit in uitvoering

Bekijk de gietvloer brochure voor particulieren maar eens om te zien hoe wij daarin staan. Dan ontdekt u ook meteen hoe het met onze service is gesteld, waarmee wij het onderscheid maken in persoonlijke klantgerichtheid en kwaliteit. Zo voorziet de brochure vloeren voor particulieren eveneens in inzicht in de werkwijze. Bijvoorbeeld met meer informatie over het werkbezoek dat onderdeel is van het traject dat wij volledig in eigen beheer uitvoeren. U krijgt verder extra informatie over de uitvoering van werkzaamheden. Tot slot spreken de beelden van onze gietvloeren in de brochure voor zich.

Gietvloer brochure zakelijk

In onze gietvloer brochure voor de zakelijke markt geven wij een concrete voorstelling van zaken. U maakt kennis met ons als specialist in kunststofvloeren voor de commerciële en industriële sector. De informatie biedt u verder inzicht in het gehele traject dat wij graag met u doorlopen om de ideale gietvloer te realiseren.

Gericht adviesgesprek met technische kennis

Het is zeker voor bedrijven van belang dat een gietvloer over alle eigenschappen beschikt die nodig zijn. Wij maken zoals u in de brochure kan lezen daarin het onderscheid met de aanwezige technische kennis. Het in kaart brengen van uw wensen is het uitgangspunt om aan de hand van onze technische kennis u van het beste advies te voorzien. Bovendien bent u bij ons eveneens verzekerd van een perfecte technische uitvoering van uw gietvloer. Wij nodigen u daarom uit op afspraak langs te komen in onze showroom.

Werkbezoek voorafgaand aan uitvoering

Wij besteden tijd aan het optimaliseren van het volledige traject. In de zakelijke brochure gietvloeren vindt u verdere informatie over het werkbezoek. Bijvoorbeeld over te verrichten metingen en het beoordelen van de ondergrond. U ontvangt dan ook een opnamerapport met alle bevindingen. Wij voorzien bedrijven in de meest uiteenlopende vloersystemen en de uitvoering en duur varieert. Ook hierover is de brochure gietvloer zakelijk te raadplegen, maar u kan ons uiteraard ook altijd bellen voor meer informatie.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten