Coatingvloer prijs
Coatingvloer prijs

Coatingvloer prijs

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Skip links

G-vloeren BV – Uw coatingspecialist voor de beste coatingvloer prijs!

Bent u op zoek naar een speciale coating om uw vloer van een hoogwaardige en duurzame afwerking te voorzien? G-vloeren BV levert hoogwaardige polyurethaan en epoxy coatingvloeren alsmede watergedragen coatings en toplakken voor een aantrekkelijke prijs. De berekening van de coatingvloer prijs is snel gemaakt na inspectie van de ondergrond. Hoe meer m2, hoe lager de m2 prijs!

Wilt u profiteren van onze gunstige coatingvloer prijzen?

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Prijzen van PU coatingvloeren

PU-coatings worden onder meer gebruikt om gietvloeren af te werken in een matte of glanzende tint. U kunt echter PU coatings ook gebruiken om antislip eigenschappen aan een bestaande vloer te geven, de coating hoeft natuurlijk niet superglad te zijn. Voor alle soorten PU-coatings berekenen wij een coatingvloer prijs die gebaseerd is op de toe te passen laagdikte en de voorbehandeling van de ondergrond.

Bij G-vloeren BV bestelt u verschillende soorten coatingvloeren voor diverse ondergronden en toepassingen, de prijs is afhankelijk van het toe te passen product en het aantal m2, hieronder een overzicht van de diverse prijsfactoren per coatingproduct:

Prijs polyurethaan coatingvloer

Zie hierboven, veelal gebruikt in woningen en kantoren, prijs afhankelijk van voorbehandeling, aantal m2, het soort coating dat wordt toegepast (antislip, dekkend of transparant) en toe te passen laagdikte.

Prijs kleurechte coatingvloer

(niet vergelend) – Verhoogde UV-stabiliteit door betere kwaliteit (vocht- en vuilwerende) pigmenten, kan ook voor bestaande te renoveren pu-gietvloer worden gebruikt, kleurechte coatingvloeren hebben vanzelfsprekend een hogere m2 prijs vanwege de duurdere bestanddelen.

Prijs van een taai elastische coatingvloer

epoxycoatings bestemt voor magazijnen, technische ruimte waar een hoge chemische en mechanische weerstand nodig is, de prijs van deze coatingvloeren van epoxy is zeer afhankelijk van de noodzakelijke preparatie van bestaande betonvloeren.

Prijs watergedragen coatingvloer

EP-vloercoatings die verdunbaar is en zeer reukarm tijdens de uitvoering, prijs mede afhankelijk van toe te passen verdunningsverhouding.

Prijs snel reagerende vloercoating

supersnelle droogtijd, handig voor bedrijven waar omzetverlies tot een minimum moet worden beperkt, prijs vergelijkbaar met standaard epoxycoatings.

Prijs nanocoating

superdunne epoxycoating met uitstekende vloeistofdichte eigenschappen, vanwege de dunne laagdikte is de prijs zeer afhankelijk van de intensieve voorbehandeling ondergrond.

Prijs antislip coatingvloer

PU of epoxycoating met speciale antislipdeeltjes, duurder dan reguliere coatings vanwege de additieven.

Prijs chemisch bestendige coatingvloer

epoxy coating die bestand is tegen olie, zuur en chemische vloeistoffen, prijs afhankelijk van voorbehandeling beton en laagdikte.

Prijs antistatische coatingvloer

epoxy vloercoating met een geringe oplaadspanning en uitstekende antistatische eigenschappen, geschikt voor productieruimten waar bijvoorbeeld gewerkt wordt met elektrische apparatuur. Hogere m2 prijs in vergelijking tot reguliere epoxy coatingtoepassingen.

Prijs scheuroverbruggende coating

zeer elastische PU-vloercoating, hoger in prijs dan reguliere pu-topcoatings.

Alle keuringen van G-vloeren vinden plaats op basis van een vooraf overeengekomen offerte of prijsaanbieding. Wilt u een keuring in gang zetten? Bel tijdens kantooruren naar 020 – 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten