Coatingvloer prijs

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV – Uw coatingspecialist voor de beste coatingvloer prijs!

Bent u op zoek naar een speciale coating om uw vloer van een hoogwaardige en duurzame afwerking te voorzien? G-vloeren BV levert hoogwaardige polyurethaan en epoxy coatingvloeren alsmede watergedragen coatings en toplakken voor een aantrekkelijke prijs. De berekening van de coatingvloer prijs is snel gemaakt na inspectie van de ondergrond. Hoe meer m2, hoe lager de m2 prijs!

Wilt u profiteren van onze gunstige coatingvloer prijzen?

Of bel één van onze specialisten via 020 846 36 94

Prijzen van PU coatingvloeren

PU-coatings worden onder meer gebruikt om gietvloeren af te werken in een matte of glanzende tint. U kunt echter PU coatings ook gebruiken om antislip eigenschappen aan een bestaande vloer te geven, de coating hoeft natuurlijk niet superglad te zijn. Voor alle soorten PU-coatings berekenen wij een coatingvloer prijs die gebaseerd is op de toe te passen laagdikte en de voorbehandeling van de ondergrond.

Bij G-vloeren BV bestelt u verschillende soorten coatingvloeren voor diverse ondergronden en toepassingen, de prijs is afhankelijk van het toe te passen product en het aantal m2, hieronder een overzicht van de diverse prijsfactoren per coatingproduct:

Coatingvloer prijs: type vloer

Een coatingvloer is op zichzelf uiteraard al een specifiek type vloer, maar er qua samenstelling wel een onderscheid te maken. De samenstelling heeft betrekking op het type materiaal dat wij gebruiken. Polyurethaan is bijvoorbeeld kunsthars dat te gebruiken is voor een coatingvloer. Dat geldt eveneens voor epoxy, maar deze kunsthars is voordeliger in prijs dan polyurethaan. Dat maakt dus dat het type vloer mede de coatingvloer prijs bepaalt. Naast het type vloer zijn er nog andere kenmerken die de coatingvloer prijs bepalen, zoals het vloeroppervlak.

Vloeroppervlak met variatie in m2 prijs

Het vloeroppervlak kent bij ieder project weer een andere grootte. Dat betekent dat er ook in dat opzicht sprake is van variatie in de vloercoating prijs. Niet alleen omdat de prijs per m2 wordt bepaald, maar ook nog om een andere reden. Er zijn namelijk variaties in de coatingvloer prijs per aantal m2. Dat maakt dat er ook hier weer sprake is van een extra verschil net als bij de vloertypen. Naarmate de grootte van het project qua vloeroppervlak toeneemt des te voordeliger is de coatingvloer prijs per m2. In een magazijn van 160 m2 epoxycoating aanbrengen kent wat dat betreft een lagere m2 prijs dan dezelfde coatingvloer in een hal van 60 m2.

Specifieke afwerkopties: altijd mogelijk met maatwerk

De coatingvloer prijs is verder afhankelijk van de exacte samenstelling van de vloer. Naast het materiaal dat het vloertype bepaalt, zijn er aanvullende opties beschikbaar voor de afwerking. Dat maatwerk brengt op zichzelf geen extra kosten met zich mee, want maatwerk leveren is standaard onze norm. De uitvoering van maatwerk heeft echter wel invloed op de coatingvloer prijs. Dat is logisch, want er is daarvoor extra of ander materiaal nodig, zoals antislip materiaal of koperstrips voor geleiding van statische ontlading. Zo is er qua design ook van alles mogelijk om de vloer naar wens te realiseren. Denk aan een mooi logo in de vloer of aan kleurvakken of afbeeldingen. Dat kost extra tijd en heeft dus net als de andere extra opties invloed op de coatingvloer prijs.

Afstand naar werklocatie en arbeidsuren

Er is nog een kleine factor die voor een miniem deel de coatingvloer prijs bepaalt. Dat is de afstand tot de werklocatie. De rijstand telt echter maar een klein deel mee en is in de prijs meegenomen. Uiteraard geldt dat eveneens voor het aantal arbeidsuren. Dat aantal is namelijk te bepalen aan de hand van het type coatingvloer, afwerkopties en de grootte van het vloeroppervlak. Er is dus een combinatie van factoren voor berekening van de definitieve coatingvloer prijs van toepassing. Het mag duidelijk zijn dat wij daarom ook graag voor elk project afzonderlijk een offerte op maat leveren. Die is overigens altijd opvraagbaar zonder dat daar een verplichting uit voortvloeit. Verder voorzien wij in een prijsoverzicht voor allerlei soorten gietvloeren en coatingvloeren. Daarin zijn indicatieve prijzen opgenomen, zodat u zich een idee kan vormen van wat de kosten ongeveer zijn. Hieronder komen een aantal coatingvloer prijzen aan bod met algemene informatie per type en uitvoering.

Prijs polyurethaan coatingvloer

Zie hierboven, veelal gebruikt in woningen en kantoren, prijs afhankelijk van voorbehandeling, aantal m2, het soort coating dat wordt toegepast (antislip, dekkend of transparant) en toe te passen laagdikte.

Prijs kleurechte coatingvloer

(niet vergelend) – Verhoogde UV-stabiliteit door betere kwaliteit (vocht- en vuilwerende) pigmenten, kan ook voor bestaande te renoveren pu-gietvloer worden gebruikt, kleurechte coatingvloeren hebben vanzelfsprekend een hogere m2 prijs vanwege de duurdere bestanddelen.

Prijs van een taai elastische coatingvloer

epoxycoatings bestemt voor magazijnen, technische ruimte waar een hoge chemische en mechanische weerstand nodig is, de prijs van deze coatingvloeren van epoxy is zeer afhankelijk van de noodzakelijke preparatie van bestaande betonvloeren.

Prijs watergedragen coatingvloer

EP-vloercoatings die verdunbaar is en zeer reukarm tijdens de uitvoering, prijs mede afhankelijk van toe te passen verdunningsverhouding.

Prijs snel reagerende vloercoating

supersnelle droogtijd, handig voor bedrijven waar omzetverlies tot een minimum moet worden beperkt, prijs vergelijkbaar met standaard epoxycoatings.

Prijs nanocoating

superdunne epoxycoating met uitstekende vloeistofdichte eigenschappen, vanwege de dunne laagdikte is de prijs zeer afhankelijk van de intensieve voorbehandeling ondergrond.

Prijs antislip coatingvloer

PU of epoxycoating met speciale antislipdeeltjes, duurder dan reguliere coatings vanwege de additieven.

Prijs chemisch bestendige coatingvloer

epoxy coating die bestand is tegen olie, zuur en chemische vloeistoffen, prijs afhankelijk van voorbehandeling beton en laagdikte.

Prijs antistatische coatingvloer

epoxy vloercoating met een geringe oplaadspanning en uitstekende antistatische eigenschappen, geschikt voor productieruimten waar bijvoorbeeld gewerkt wordt met elektrische apparatuur. Hogere m2 prijs in vergelijking tot reguliere epoxy coatingtoepassingen.

Prijs scheuroverbruggende coating

zeer elastische PU-vloercoating, hoger in prijs dan reguliere pu-topcoatings.

Alle keuringen van G-vloeren vinden plaats op basis van een vooraf overeengekomen offerte of prijsaanbieding. Wilt u een keuring in gang zetten? Bel tijdens kantooruren naar 020 – 846 36 94 of stuur uw E-mail naar info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten