Designvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Zoekt u een designvloer, dan is G-vloeren uw specialist. Onze gietvloeren en coatingvloeren geven sfeer aan uw bedrijf of woning.

Wat is een designvloer?

Een designvloer maakt het verschil in het interieur door de kleur en de wijze waarop het design de basis voor de uitstraling vormt. Een ander kenmerk is dat onze designvloeren garant staan voor modern wonen met alle gemak en comfort van deze tijd. Bovendien is een designvloer geheel op maat te realiseren door bijvoorbeeld voor een duo kleur te kiezen. Hierdoor ontstaat er een designeffect dat het interieur van een levendige uitstraling voorziet.

De levendigheid is ook nog aan te passen door meer verfijning toe te passen of voor meer robuustheid te kiezen. Onze PU designvloeren zijn onder meer perfect om een betonlookeffect tot stand te brengen. Of wilt u een rustig ogend design? Dat kan ook natuurlijk, waarbij er een breed kleurenpallet voor u beschikbaar is om tot de beste keuze te komen. Wij maken van vernieuwende productietechnologieën gebruik om uw designvloer van een perfect design te voorzien.

Designvloer prijs

De prijs van een designvloer komt tot stand aan de hand van uw wensen die wij vertalen naar een scherp geprijsde offerte. Wij helpen u uiteraard graag met het geven van advies om tot maatwerk te komen en op basis daarvan de prijs vast te stellen. De verschillende factoren die wij voor de prijsberekening van het leveren en plaatsen van een designvloer hanteren, bestaan onder meer uit de materiaalkeuze en het totaaloppervlak. Vraag gerust een persoonlijke offerte aan voor het ontwikkelen van een unieke en originele designvloer.

Uw designvloer naar eigen ontwerp

Met een designvloer van G-vloeren legt u een sterke basis in elke ruimte. Ontwerp uw eigen designvloer. Kies de kleur of kleurencombinatie die het beste past bij uw interieur.

Elke designvloer is uniek, omdat u uw eigen kleuren samenstelt. Zo krijgt uw designvloer een heel persoonlijke, exclusieve uitstraling.

Veelgestelde vragen over designvloeren

Is een designvloer onderhoudsvrij?

Onze designvloeren zijn volledig naadloos uitgevoerd en het materiaal is onderhoudsvrij. U profiteert naast het onderhoudsarme karakter van het voordeel dat designvloeren gemakkelijk zijn schoon te maken en wat dat betreft optimaal hygiënisch zijn.

Gaat een designvloer lang mee?

Onze designvloeren gaan lang mee en dat is te danken aan de combinatie van de samenstelling van materialen en onze uitvoeringswijze. U bent dan ook verzekerd van een kwaliteitsproduct en profiteert van een lange levensduur.

Hoe bescherm ik een designvloer tegen beschadiging?

Er zijn diverse maatregelen te nemen om te voorkomen dat er in het oppervlak van een designvloer bijvoorbeeld krasjes ontstaan. Het schuiven van zware meubels is af te raden en in dat kader is het aan te raden om onder meubels beschermviltjes aan te brengen. Denk aan eetkamerstoelen die vaak worden verschoven, maar bijvoorbeeld ook aan een bankstel die kan verschuiven als er mensen op gaan zitten.

Advies over uw designvloer

Wilt u advies over uw designvloer? Onze professionals geven u advies en hulp op maat, zodat u zeker bent van een optimaal resultaat.

Hoe maakt u onze designvloer uw designvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie designvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 – 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u contact opnemen via het formulier op onze website.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten