Epoxyvloer Antwerpen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Ondernemers beter af met de epoxyvloeren van G-vloeren in Antwerpen

G-vloeren BV is de erkende gietvloerspecialist voor bedrijven en ondernemingen in en rondom Antwerpen. Wij adviseren, leveren en appliceren hoogwaardige epoxyvloeren voor overslagbedrijven, productiecentra, winkeliers, magazijnen en elke andere ruimte die een slijtvaste en naadloze vloer nodig heeft. De voordelen van epoxyvloeren behoeven weinig illustratie, en toch zetten wij hier de belangrijkste voordelen voor u als ondernemer uit Antwerpen op een rij:

Epoxygietvloer voordeel voor Antwerpse entrepreneurs en retailers:

Een twee keer zo sterke treksterkte als beton, volledig naadloos en superdun aan te leggen en geschikt als vloeistofdichte en beschermende bodemafsluiter. Bedrijven die bijvoorbeeld in de haven van Antwerpen actief zijn en werken met chemicaliën en andere agressieve stoffen zijn zeer gebaat bij een hoogwaardige epoxyvloer of epoxydragende bodemafsluiter. De epoxyvloer beperkt de risico’s op bodemverontreiniging. Op 27 oktober 2006 zag een nieuw wettelijk kader voor bodemsanering en bodembescherming in het Vlaamse gewest het licht: het Bodemdecreet. Daarbij kwam in december 2007 het vernieuwde uitvoeringsbesluit, het VLAREBO, het Vlaams Reglement rond bodemsanering en bodembescherming. Samen vervangen ze, sinds 1 juni 2008, de vroegere regelgeving, het ‘Bodemsaneringsdecreet’, en bouwen ze verder op dezelfde richtlijnen. Bedrijven die actief zijn in en rondom de haven van Antwerpen zullen zich moeten beraden over de gevolgen die dit reglement voor hun bedrijfsvoering heeft. Vooral op het gebied van vloerbescherming en vloerafdichting kan G-vloeren BV uw helpen om de juiste epoxyvloer te implementeren. Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsvloeren.

Regel uw epoxyvloer Antwerpen volgens uw planning

De VLAREBO heeft het in diverse paragrafen over de ‘vloeistofdichte vloer’. Uit onze ervaring blijkt dat veel Antwerpse ondernemers nog steeds niet goed weten wat daar precies mee wordt bedoeld en of ze niet gewoon kunnen volstaan met een gevlinderde betonvloer. Een vloeistofdichte epoxyvloer is eigenlijk het enige product dat aan alle eisen tegemoet komt. G-vloeren BV kan uw bedrijfsvloer laten voldoen aan de diverse eisen en richtlijnen die voor de overheid worden gesteld. Wij gebruiken daarvoor zeer vloeistofbestendige epoxyvloeren die geheel volgens planning en opleveringstermijnen worden geappliceerd. Bovendien kunt u bij G-vloeren BV als bedrijf in Antwerpen aantrekkelijke kortingen op onze epoxyvloeren behalen tot maar liefst 15%. Een andere mogelijkheid om prijsvoordeel te behalen is om samen met andere ondernemers collectief in te kopen. In dat geval biedt G-vloeren BV u een vaste lage prijs op de epoxyvloer per m2. Bekijk hier meer informatie over onze gietvloer prijzen per m2.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten