Epoxyvloer België

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Sterke epoxyvloer voor elke ondergrond en elke toepassing in België

Epoxy is niet meer weg te denken als alternatief voor diverse bedrijfsvloeren en productievloeren. Met zijn spectaculaire technische eigenschappen en superieure mechanische en chemische weerstand, is een epoxyvloer de juiste oplossing voor diverse intensief gebruikte vloeren. Bent u op zoek naar een professionele gietvloerapplicateur in de regio Brussel of wilt u een productiefaciliteit, winkelvloer of showroom voorzien van een hoogwaardige epoxy gietvloer? Al 15 jaar is G-vloeren BV de erkende gietvloerspecialist voor heel Nederland en België. Wij adviseren, leveren en appliceren bijzondere gietvloeren van bewezen kwaliteit. Met onze vaklieden staan wij aan de basis van hoogwaardige naadloze en superdunne epoxy gietvloeren voor ondernemingen en retailers die een slijtvaste en naadloze vloer behoeven. G-vloeren BV beschikt over de noodzakelijke knowhow om op elke mogelijke ondergrond een epoxyvloer aan te leggen. Ons bedrijf voorziet in een uitgebreide kwaliteitscontrole op grondstoffen die bij de diverse leveranciers worden ingekocht. Wij hebben in België onder meer ervaring met het leggen van specialistische ESD-vloeren alsmede anti-slip epoxyvloeren en vloeistofdichte epoxy gietvloeren. Dit laatste type epoxyvloeren biedt uitkomst voor ondernemers en bedrijven die werken met chemische vloeistoffen en daarvoor een bodembeschermende afsluiter nodig hebben. G-vloeren BV werkt veilig, accuraat en volgens de afgesproken oplevertermijn.

Uw bedrijfsruimte in België van A tot Z renoveren

Met de technische experts van G-vloeren BV weet u in een mum van tijd welke epoxygietvloeren op uw ruimtegebruik of uw onderneming in België van toepassing zijn. Voordat wij aan het werk gaan brengen wij alle details van de ondergrond eerst goed in kaart. Kleinere scheurtjes en putjes in bestaande betonvloeren worden netjes dichtgezet waarna indien noodzakelijk een hechtprimer wordt geappliceerd. G-vloeren BV voorziet in handige trajectcontrole-mechanismen bij de wat grotere epoxy gietvloerprojecten om de voortgang tijdens de uitvoering accuraat te monitoren. Indien er goten en afvoeren in de vloer zijn opgenomen, hoeft er voor de applicatie van een epoxy gietvloer weinig te worden aangepast. Onze epoxy gietvloeren zijn maximaal maar een paar millimeter dik, grote aanpassingen aan deuren of goten en vloerovergangen zijn een zaak van het verleden. Met onze superieure anti-slipcoatings maken wij uw epoxy gietvloer in België zeer veilig. Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsvloeren.

Korting op epoxyvloeren in België bij G-vloeren BV

Projecten groter dan 200 m2 in België kunnen rekenen op een stevige korting die kan oplopen tot maar liefst 15%. En als ondernemerscollectief of bewonerscollectief kunt u bij G-vloeren BV voor een vaste lage prijs epoxy gietvloeren bestellen en profiteren van onze aantrekkelijke garantievoorwaarden. Bestel uw epoxygietvloer in België bij de professionals van G-vloeren BV. Bekijk meer informatie over de bepaling van uw gietvloer prijs per m2.

Epoxyvloer Brussel >>

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten