Epoxyvloer Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Breda is voor allerlei soorten bedrijfsdoeleinden een ideale oplossing. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een slijtvaste, naadloze en vloeistofdichte vloer die tegen mechanische en chemische belasting bestand is. Of als u graag van uw bestaande betonvloer een meer hygiënische en onderhoudsvrije vloer wilt maken. Ook als u op zoek bent naar een voordelige vloeroplossing met de optie om kleuren voor praktische doeleinden te verwerken is de keuze voor een epoxyvloer in Breda perfect. Als specialist in vloercoatings met Breda als werkgebied is G-vloeren u graag van dienst.

Epoxyvloer in Breda: voor iedereen op maat gemaakt

Epoxyvloeren beschikken standaard al over indrukwekkende eigenschappen, maar er valt nog meer van te maken. Wij bieden u voor de uitvoering van een epoxyvloer in Breda namelijk een breed scala aan optionele toevoegingen. Deze variëren van het verhogen van de antislipgradatie tot een uitvoering in de vorm van een elektrisch geleidende vloer. onze vloeren zijn daarmee voor allerlei gebruiksdoeleinden geschikt. Bijvoorbeeld in de vorm van een garagevloer en werkplaatsvloer of als industrievloer net als een fabrieksvloer of magazijnvloer.

Kostenberekening

Onze maatwerkservice voor de samenstelling en de uitvoering van een epoxyvloer in Breda stemmen wij eveneens af op de kosten. Het type uitvoering heeft daar invloed op net als het karakter van de ondergrond en de omvang van het project. Het is bijvoorbeeld van belang om de epoxyvloer over een vlakke ondergrond te gieten. Mochten er oneffenheden aanwezig zijn dan blijven deze zichtbaar en daarom dient de ondergrond in een dergelijke situatie eerst door ons geëgaliseerd te worden. De grootte van het project nemen wij eveneens mee in de kostenberekening, want het totale aantal m2 bepaalt de prijs. Uiteraard voorzien wij online in de mogelijkheid om voor de plaatsing van een epoxyvloer in Breda een offerte aan te vragen.

Persoonlijk advies

Er zijn veel opties en uitvoeringen beschikbaar om een keuze uit te maken voor de plaatsing en uitvoering van een epoxyvloer in Breda. Daarom vertellen wij u graag persoonlijk wat de beste opties zijn om tot maatwerk voor uw bedrijf te komen. Neem daarom contact op voor persoonlijk advies van G-vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten