Epoxyvloer Brussel

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV voor de meest hoogwaardige epoxyvloer voor uw bedrijf in Brussel

Bent u als bedrijf, ondernemer of winkelier werkzaam vanuit Brussel en bent u op zoek naar een naadloze en zeer onderhoudsvriendelijke vloerbeschermer? G-vloeren BV adviseert ondernemers uit Brussel omtrent de beste vloerafwerkingsproducten en appliceert alleen hoogwaardige epoxyvloeren die hun technische kwaliteit allang hebben bewezen. Ons advies is: behoed u voor de reguliere aannemer of de hobbyist die met minderwaardige producten de markt op gaat. Zeker als het gaat om een vloeistofdichte epoxyvloer of bijvoorbeeld een anti-statische epoxyvloer. Het aanleggen van epoxyvloeren is een zaak van de vakman en moet op een ambachtelijke wijze gebeuren. En voor moderne epoxyvloeren is meer expertise nodig dan alleen de juiste mengverhouding gietvloercomponenten. G-vloeren BV biedt u als Brusselse ondernemer epoxyvloeren voor allerlei ruimtes en toepassingen, van een vloeistofdichte vloer voor productievloeren voor bedrijfsruimten en voor garagehouders tot superieure epoxyproducten voor verkoopvloeren en showrooms. Sinds onze oprichting in 1998 zijn wij zeer actief als Nederlandse gietvloer- applicatiespecialist op de Belgische markt. Entrepreneurs uit Brussel schakelen ons in door onze no-nonsense mentaliteit, onze praktische oplossingen en onze lange ervaring van ruim 15 jaar met epoxyvloeren en de voorbehandeling van ondergronden waarop epoxyvloeren worden aangebracht.

Epoxyvloeren in Brussel voor retailers en winkeliers

Als winkelier of retailer werkend vanuit Brussel kan u op het punt staan een nieuwe vloerafwerking te laten aanbrengen. Misschien alleen om de presentatie van de verkoopvloer op te waarderen in de hoop zo meer klanten te verwelkomen. Een epoxyvloer kan daarvoor een probaat middel zijn, mits u aan de lange termijn denkt en mits u over een stabiele ondergrond beschikt waarover een epoxyvloer kan worden aangelegd. Realiseert u zich dat een epoxyvloer alleen kan worden aangelegd op een zeer strakke en vlakke vloer? Mocht dat niet het geval zijn dan heeft G-vloeren BV het juiste gereedschap om uw vloer weer vlak te maken. De laatste jaren zijn wij actief geweest voor diverse winkeliers en retailers die hun showroom- of verkoopvloer een strak uiterlijk hebben gegeven.

Voordelen bij grotere epoxyvloerprojecten in Brussel

Voor epoxyvloer projecten in Brussel groter dan 200 m2 biedt G-vloeren BV standaard prijsvoordelen per m2 aangelegde epoxyvloer. Door onze vaste prijsafspraken met onze leveranciers kunnen wij voor een lagere prijs onze epoxycomponenten inkopen en zo onze klanten een voordeel bieden. Tevens bieden wij ondernemers die in Brussel een epoxyvloer willen laten leggen handige controlemechanismen om budget alsmede planning goed in de gaten te houden d.m.v. wekelijkse rapportages.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten