Epoxyvloer Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een epoxyvloer in Haarlem is voor uw bedrijf een basis waar u echt wat aan heeft. De vloer vervult in elk bedrijf weer een andere functie. In de industriële sector is het bijvoorbeeld van belang dat er een hoge mate van belastbaarheid mogelijk is. Of dat een vloer voorziet in het vergroten van de veiligheid op de werkvloer. Wilt u uw bedrijf in Haarlem van de beste mogelijke vloer voorzien dan is de keuze voor een epoxyvloer snel gemaakt. G-vloeren is daarin graag uw partner met het leveren en uitvoeren van maatwerk.

Epoxyvloer in Haarlem: industrieel te belasten

Wij brengen epoxyvloeren in Haarlem aan die industrieel in verschillende opzichten te belasten zijn. Dat komt omdat epoxy een harde kunststof is met slijtvaste eigenschappen en niet alleen slagvast, maar ook stootvast en vloeistofdicht is. De epoxyvloer die wij in Haarlem voor uw bedrijf kunnen realiseren, is zowel in mechanisch als in chemisch opzicht industrieel te belasten. Dat maakt deze vloeroplossingen onder meer tot een perfecte keuze voor fabrieken, magazijnen, productieruimtes en werkplaatsen.

Verschillende soorten epoxyvloeren

Wij zijn een specialist in epoxyvloeren en hebben voor uw bedrijf in Haarlem verschillende mogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van epoxycoating net als een epoxygietvloer, maar ook als ESD epoxyvloer of als epoxy troffelvloer. Het spreekt voor zich dat wij u graag adviseren over de beste keuze. Een epoxycoating is bijvoorbeeld prima geschikt om in een autoshowroom aan te brengen en een ESD epoxyvloer is een veilige toepassing om statische lading in een productieruimte veilig af te voeren. Naast de opties uit verschillende uitvoeringen geldt dat er diverse mogelijkheden zijn voor een verdere afwerking op maat. Bijvoorbeeld door antislip in een gewenste gradatie toe te voegen of door kleuren te combineren, waar de verwerking van een bedrijfslogo in de vloer een simpel voorbeeld van is.

Maak een afspraak

Maak vooral een afspraak als u op zoek bent naar dé epoxyvloer specialist Haarlem. Wij ontvangen u graag in onze showroom om u persoonlijk van advies te voorzien over de keuze van de ideale epoxyvloer voor uw bedrijf in Haarlem. Het aanvragen van een offerte is overigens online mogelijk als u niet direct advies nodig heeft, maar wel inzicht wenst in de kosten.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten