Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer prijs

Wat bepaalt de epoxyvloer prijs van G-vloeren BV?

Uw epoxyvloer prijs per m2 is afhankelijk van een aantal factoren. Dit betreft vooral ook de verschillende behandelingen die noodzakelijk zijn om uw betonvloer 'epoxy klaar' te maken. Ten eerste, en misschien wel de belangrijkste, is de behandeling en preparatie van de ondergrond waarop de epoxygietvloer moet worden aangebracht. Is uw betonvloer een nieuw aangelegde betonvloer of is het een behoorlijk verouderde vloer? Voor beide opties zijn verschillende preparatiewerkzaamheden en behandelingen noodzakelijk die gezamenlijk zorgen voor een andere epoxyvloer prijs. Het verwijderen van cementhuidjes, het vlamstralen van een betonvloer om verontreinigingen te neutraliseren alsmede het vlakschuren van de ondergrond, zijn mede bepalend voor de uiteindelijke epoxygietvloer prijs per m2. G-vloeren BV kan voor u diverse behandelingen van de ondergrond in gang zetten waaronder het dichtzetten van grotere scheuren of putten in een bestaande betonvloer. Wij beschikken over de noodzakelijke knowhow om bestaande en nieuwe betonvloeren klaar te maken voor de aanleg van de uiteindelijke epoxyvloer afwerking.

Vlamstralen of schuren van de betonvloer bepalend voor de epoxyvloer prijs

Vlamstralen is het behandelen van een betonondergrond met een extreem hoge temperatuur en heeft grote gevolgen voor de epoxyvloer prijs. Voor ernstig verontreinigde vloeren die aan renovatie toe zijn, zet G-vloeren BV speciale branders in met een breedte tot 50 cm. Dit wordt onder meer toegepast bij vervuilde fabrieksvloeren en werkplaatsen zoals bijvoorbeeld in garages. Vlamstralen is een behoorlijk intensieve klus en heeft uiteraard gevolgen voor de geraamde epoxyvloer prijs. Na intensief vlamstralen komt de onderliggende grindstructuur van het beton bloot te liggen. Daarover wordt een dunne egalisatielaag aangebracht die goed hecht aan het beton. De vloer is nu bijna klaar om voorzien te worden van een epoxyvloer. Het lichtjes opschuren van betonondergronden kan doorgaans wat sneller gebeuren en zal de toplaag van het beton alleen maar glad trekken. Logischerwijs heeft deze behandeling minder invloed op de epoxyvloer prijs. Als gietvloerspecialist komen wij steeds vaker bestaande betonvloeren tegen die van een nieuwe coating of epoxyvloer moeten worden voorzien. Voor het goed afschuren van een bestaande coating hebben wij de noodzakelijke hoogwaardige schuurmachines in huis.

Aantal m2 en bulkinkoop epoxy mede belangrijk voor de epoxyvloer prijs

Als tweede bepalende factor na de voorbehandeling van de vloer is het aantal te leveren mede bepalend voor de epoxyvloer prijs. U kunt als ondernemer of VVE aanzienlijke kortingen krijgen voor grotere projecten. Bulkinkoop van grondstoffen betekent voor u een vaste lage prijs van de epoxyvloer per m2. Voor een exacte vaststelling van de epoxyvloer prijs komen wij graag bij u langs om uw vloer te inspecteren. Kijk hier voor meer informatie naar onze epoxyvloer prijzen. Neem contact op met G-vloeren BV en vraag een offerte aan.

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2017

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2017

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriƫle ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike