Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer Amsterdam

Vloerspecialist voor uw epoxyvloer in Amsterdam

G-vloeren BV is al sinds jaar en dag de gietvloerspecialist in de regio Amsterdam. De laatste 15 jaar hebben wij in onze Amsterdamse thuishaven heel wat epoxyvloeren en PU gietvloeren mogen leveren aan een grote variëteit aan opdrachtgevers, zowel binnen als buiten de grachtengordel. Eén van onze bekendste producten is onze robuuste, naadloos aan te brengen slijtvaste epoxyvloer. Deze is zowel geschikt voor winkels en kantoren als voor de afwerking van bijvoorbeeld fabrieksvloeren. Epoxy heeft een twee keer zo hoge druksterkte als beton en dit maakt dit type kunststof vloer bij uitstek geschikt voor vloeren die een hoge mechanische belasting moeten weerstaan. Denk aan Amsterdamse garagehouders en automontagebedrijven maar ook aan magazijnen en transportloodsen. Maar ook als eigenaar van een woning in Amsterdam kan een epoxyvloer in uw garage een probaat middel zijn om uw vloer voor de komende 20 tot 25 jaar te verduurzamen.

Een epoxyvloer van G-vloeren is ook uitstekend geschikt voor bedrijven of loodsen waar met chemische stoffen wordt gewerkt of in omgevingen waar een onderhoudsvrije anti-allergene vloer een uitkomst is. Hierbij kunt u denken aan ziekenhuizen en medische centra die over een zeer vuilafstotende epoxyvloer willen beschikken. In de regio Amsterdam hebben wij de afgelopen jaren een groot aantal epoxyvloeren met dit soort voordelige eigenschappen mogen realiseren.

Kortingen op epoxyvloeren als ondernemer of VVE gevestigd in Amsterdam

G-vloeren BV biedt aantrekkelijke kortingen op epoxyvloeren voor Amsterdamse ondernemers en VVE's die meer dan 200 m2 vloeroppervlakte willen laten behandelen. Door de kortere logistieke lijnen en het inkoopvoordeel op de diverse grondstoffen, kan de gietvloer prijs per m2 tot meer dan 10% worden verlaagd. Een groep woningbezitters vertegenwoordigd in een VVE kunnen zo ook collectief bij ons inkopen. Uiteraard geldt dit ook voor ondernemerscollectieven in winkelcentra in de omgeving van Amsterdam die gezamenlijk een hoogwaardige epoxyvloer willen inkopen.

Showroom in Amsterdam waar u onze epoxyvloer kunt bekijken

G-vloeren beschikt over een ruime showroom waar u onder het genot van een kopje koffie al onze epoxyvloeren en PU gietvloeren aan een nader onderzoek kunt onderwerpen. Vooral als u een esthetische vloer nodig heeft, kan het met eigen ogen aanschouwen van alle mogelijke kleuren en tinten de nodige voordelen opleveren. U bent hierbij dan ook van harte uitgenodigd om eens met ons kennis te komen maken op onze vestiging in Amsterdam.

Epoxyvloer Antwerpen

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike