Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer België

Sterke epoxyvloer voor elke ondergrond en elke toepassing in België

Epoxy is niet meer weg te denken als alternatief voor diverse bedrijfsvloeren en productievloeren. Met zijn spectaculaire technische eigenschappen en superieure mechanische en chemische weerstand, is een epoxyvloer de juiste oplossing voor diverse intensief gebruikte vloeren. Bent u op zoek naar een professionele gietvloerapplicateur in de regio Brussel of wilt u een productiefaciliteit, winkelvloer of showroom voorzien van een hoogwaardige epoxy gietvloer? Al 15 jaar is G-vloeren BV de erkende gietvloerspecialist voor heel Nederland en België. Wij adviseren, leveren en appliceren bijzondere gietvloeren van bewezen kwaliteit. Met onze vaklieden staan wij aan de basis van hoogwaardige naadloze en superdunne epoxy gietvloeren voor ondernemingen en retailers die een slijtvaste en naadloze vloer behoeven. G-vloeren BV beschikt over de noodzakelijke knowhow om op elke mogelijke ondergrond een epoxyvloer aan te leggen. Ons bedrijf voorziet in een uitgebreide kwaliteitscontrole op grondstoffen die bij de diverse leveranciers worden ingekocht. Wij hebben in België onder meer ervaring met het leggen van specialistische ESD-vloeren alsmede anti-slip epoxyvloeren en vloeistofdichte epoxy gietvloeren. Dit laatste type epoxyvloeren biedt uitkomst voor ondernemers en bedrijven die werken met chemische vloeistoffen en daarvoor een bodembeschermende afsluiter nodig hebben. G-vloeren BV werkt veilig, accuraat en volgens de afgesproken oplevertermijn.

Uw bedrijfsruimte in België van A tot Z renoveren

Met de technische experts van G-vloeren BV weet u in een mum van tijd welke epoxygietvloeren op uw ruimtegebruik of uw onderneming in België van toepassing zijn. Voordat wij aan het werk gaan brengen wij alle details van de ondergrond eerst goed in kaart. Kleinere scheurtjes en putjes in bestaande betonvloeren worden netjes dichtgezet waarna indien noodzakelijk een hechtprimer wordt geappliceerd. G-vloeren BV voorziet in handige trajectcontrole-mechanismen bij de wat grotere epoxy gietvloerprojecten om de voortgang tijdens de uitvoering accuraat te monitoren. Indien er goten en afvoeren in de vloer zijn opgenomen, hoeft er voor de applicatie van een epoxy gietvloer weinig te worden aangepast. Onze epoxy gietvloeren zijn maximaal maar een paar millimeter dik, grote aanpassingen aan deuren of goten en vloerovergangen zijn een zaak van het verleden. Met onze superieure anti-slipcoatings maken wij uw epoxy gietvloer in België zeer veilig. Bekijk hier meer informatie over onze bedrijfsvloeren.

Korting op epoxyvloeren in België bij G-vloeren BV

Projecten groter dan 200 m2 in België kunnen rekenen op een stevige korting die kan oplopen tot maar liefst 15%. En als ondernemerscollectief of bewonerscollectief kunt u bij G-vloeren BV voor een vaste lage prijs epoxy gietvloeren bestellen en profiteren van onze aantrekkelijke garantievoorwaarden. Bestel uw epoxygietvloer in België bij de professionals van G-vloeren BV. Bekijk meer informatie over de bepaling van uw gietvloer prijs per m2.

Epoxyvloer Brussel

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike