Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Epoxyvloer Brussel

G-vloeren BV voor de meest hoogwaardige epoxyvloer voor uw bedrijf in Brussel

Bent u als bedrijf, ondernemer of winkelier werkzaam vanuit Brussel en bent u op zoek naar een naadloze en zeer onderhoudsvriendelijke vloerbeschermer? G-vloeren BV adviseert ondernemers uit Brussel omtrent de beste vloerafwerkingsproducten en appliceert alleen hoogwaardige epoxyvloeren die hun technische kwaliteit allang hebben bewezen. Ons advies is: behoed u voor de reguliere aannemer of de hobbyist die met minderwaardige producten de markt op gaat. Zeker als het gaat om een vloeistofdichte epoxyvloer of bijvoorbeeld een anti-statische epoxyvloer. Het aanleggen van epoxyvloeren is een zaak van de vakman en moet op een ambachtelijke wijze gebeuren. En voor moderne epoxyvloeren is meer expertise nodig dan alleen de juiste mengverhouding gietvloercomponenten. G-vloeren BV biedt u als Brusselse ondernemer epoxyvloeren voor allerlei ruimtes en toepassingen, van een vloeistofdichte vloer voor productievloeren voor bedrijfsruimten en voor garagehouders tot superieure epoxyproducten voor verkoopvloeren en showrooms. Sinds onze oprichting in 1998 zijn wij zeer actief als Nederlandse gietvloer- applicatiespecialist op de Belgische markt. Entrepreneurs uit Brussel schakelen ons in door onze no-nonsense mentaliteit, onze praktische oplossingen en onze lange ervaring van ruim 15 jaar met epoxyvloeren en de voorbehandeling van ondergronden waarop epoxyvloeren worden aangebracht.

Epoxyvloeren in Brussel voor retailers en winkeliers

Als winkelier of retailer werkend vanuit Brussel kan u op het punt staan een nieuwe vloerafwerking te laten aanbrengen. Misschien alleen om de presentatie van de verkoopvloer op te waarderen in de hoop zo meer klanten te verwelkomen. Een epoxyvloer kan daarvoor een probaat middel zijn, mits u aan de lange termijn denkt en mits u over een stabiele ondergrond beschikt waarover een epoxyvloer kan worden aangelegd. Realiseert u zich dat een epoxyvloer alleen kan worden aangelegd op een zeer strakke en vlakke vloer? Mocht dat niet het geval zijn dan heeft G-vloeren BV het juiste gereedschap om uw vloer weer vlak te maken. De laatste jaren zijn wij actief geweest voor diverse winkeliers en retailers die hun showroom- of verkoopvloer een strak uiterlijk hebben gegeven.

Voordelen bij grotere epoxyvloerprojecten in Brussel

Voor epoxyvloer projecten in Brussel groter dan 200 m2 biedt G-vloeren BV standaard prijsvoordelen per m2 aangelegde epoxyvloer. Door onze vaste prijsafspraken met onze leveranciers kunnen wij voor een lagere prijs onze epoxycomponenten inkopen en zo onze klanten een voordeel bieden. Tevens bieden wij ondernemers die in Brussel een epoxyvloer willen laten leggen handige controlemechanismen om budget alsmede planning goed in de gaten te houden d.m.v. wekelijkse rapportages.

Epoxyvloer Den Haag

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike