Ervaring gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Als gietvloerspecialist komen wij in de praktijk mensen tegen die in het verleden zowel positieve als negatieve ervaringen hebben opgedaan met gietvloeren. Op deze pagina zetten wij een aantal ervaringen met gietvloeren en de daarbij behorende oorzaken op een rij. Ook noemen wij de oplossingsrichting die kan worden gezocht.

Ervaring 1 – Mijn gietvloer vergeelt of verkleurt, hoe kan dat?

Gietvloeren die na een paar weken of na een paar maanden al extreme krassen laten zien, zijn afgewerkt met een inferieure coating. De coating kan niet goed hechten of hij is te snel opgedroogd waardoor er krimpscheuren zijn ontstaan. Onze ervaring met deze problemen leidt tot de conclusie dat er nog steeds gewerkt wordt met instabiele temperatuurcondities tijdens de uitvoering of dat de vochtigheidsgraad van de ondergrond niet goed gemeten voordat de coating werd aangebracht. Een mogelijke oplossing kan zijn om de coating te verwijderen en een nieuwe coating aan te brengen onder de juiste vochtigheids- en temperatuurcondities.

Ervaring 2 – Mijn gietvloer laat na korte tijd al krassen zien

Epoxy gietvloeren zijn goedkoper per m2 dan polyurethaan producten, tenminste, dat is bij veel mensen de veronderstelling. Omdat het een ‘industrieel’ product is, zou het automatisch een zeer betaalbare vloerafwerking moeten zijn. Maar ook epoxy gietvloeren hebben een speciaal procedé nodig om ze helemaal tot hun recht te laten komen. Omdat ze stijver zijn dan polyurethaanproducten, moet juist extra aandacht worden gegeven aan de stabiliteit en vlakheid van de ondergrond. Uw epoxyproduct kan nog zo goedkoop en betaalbaar zijn, als er scheuren in de ondergrond zitten dan kan dit na verloop van tijd ook tot in de epoxyafwerking doordringen. Voor epoxy gietvloeren is meestal meer tijd en geld nodig om de ondergrond echt goed strak te maken en risico’s op scheurvorming te voorkomen. Dit gebeurt door bijvoorbeeld de bestaande scheuren dicht te zetten met scheur-overbruggende kitten.

Ervaring 3 – Mijn gietvloer blijkt toch niet goed te combineren te zijn met onze vloerverwarming

Het probleem van een gietvloer die te weinig warmte afgeeft of uitstraalt naar de desbetreffende ruimte kan zijn ontstaan door het te diep aanleggen van de vloerverwarming waardoor het lange tijd duurt voordat er temperatuur effecten optreden. Onze ervaring met dit soort problemen is dat de vloer meestal door twee aparte partijen is aangelegd en dat deze partijen dus langs elkaar heen hebben gewerkt en niet het totale vloerpakket onder de loep hebben genomen. Het beste is dan ook om vloerverwarming én gietvloer door één-en-dezelfde partij te laten leggen.

Ervaring 4 – De gietvloer in onze badkamer neemt toch vocht op

De toegepaste coating op de gietvloer in de badkamer is een belangrijk aandachtspunt. Deze moet volledig waterdicht zijn en ook de naden tussen de vloer en de wanden moeten goed worden bekeken en netjes worden afgedicht. Vochtindringing bij badkamervloeren kan alleen worden verholpen door de vloer eerst goed uit te laten drogen en goed waterdicht te maken met een nieuwe coating.

Bekijk de gietvloer ervaringen van onze klanten

Wilt u weten wat anderen over onze gietvloeren denken? Lees de recensies hierboven kom te weten waarom G-vloeren het beste alternatief is voor de professionele applicatie van allerlei soorten gietvloeren. Wij hebben diverse klanten gevraagd of ze hun gietvloer ervaringen aan ons konden doorgeven. Tijdens de oriëntatiefase en na de oplevering. Zo komen wij als professioneel gietvloerbedrijf niet alleen te weten wat onze klanten van onze producten vinden, maar kunt u zelf als u op zoek bent naar een gietvloerproduct, de ervaringen van anderen meenemen in uw beslissing. Al deze gietvloer ervaringen zijn door onze klanten zelf genoteerd. Het betreffen niet alleen verhalen over de kwaliteit en prijs van het desbetreffende product, maar ook verhalen over onderhoud en allerlei andere zaken die direct te maken hebben met onze producten.

Productkeuze en gietvloer ervaringen van particulieren

Onze klanten kiezen voor een type gietvloer voor allerlei redenen. Soms is het een kwestie van smaak en soms kiezen mensen voor een gietvloer vanwege functionele overwegingen. Zo kiest iedereen zijn eigen weg om tot een goede keuze te komen. Een professioneel gietvloerbedrijf moet er voor zorgen dat die keuze weloverwogen wordt genomen. Het geven van transparante en heldere informatie is daarbij dus erg belangrijk. Nog een reden dus om gietvloer ervaringen van onze klanten op onze site weer te geven. Zo kunt u zelf lezen waarom er voor een bepaalde gietvloer is gekozen en welke overwegingen daarbij een rol spelen.

Gietvloer ervaringen van ondernemers

G-vloeren levert al jaren hoogwaardige gietvloeren aan particulieren, MKB-ers en retailers. Bent u als ondernemer of winkelier op zoek naar een professioneel gietvloerbedrijf? Kijk dan ook eens naar de gietvloer ervaringen van ondernemers die G-vloeren hebben ingehuurd voor de aanleg van een gietvloer in fabricageruimten, productiecentra, verkoopruimten of showrooms. Misschien wilt u uw keuze niet alleen laten afhangen van de referenties die wij u hebben gestuurd maar zoekt u ook naar een persoonlijk verhaal waaruit blijkt dat G-vloeren professioneel en klantvriendelijk te werk gaat. Naast het bekijken van deze gietvloer ervaringen en het lezen van onze referenties kunt u ook eens langskomen in onze showroom voor een volledig overzicht van de gietvloerproducten die G-vloeren voor u kan leveren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten