Flexibele gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een flexibele gietvloer betekent dat het materiaal licht elastisch van aard is en daardoor mede in optimaal comfort voorziet. Wat dat betreft zijn er verschillende soorten gietvloeren te onderscheiden die meer of minder flexibel zijn. Een voorbeeld van een flexibele gietvloer in ons assortiment betreft de PU gietvloer. Deze vloer bestaat uit meerdere lagen, waarvan polyurethaan als kunsthars voor het licht elastische karakter zorgt.

Flexibele gietvloer om op te wonen

Het is in huis belangrijk om de keuze op een flexibele gietvloer te laten vallen, zoals een PU gietvloer. Een epoxygietvloer is bijvoorbeeld niet geschikt om als vloer om op te wonen te gebruiken. Epoxy is in tegenstelling tot polyurethaan niet elastisch en flexibel, maar eerder als hard materiaal te kenmerken. In het interieur is het prettig en aangenaam als de vloer niet keihard aanvoelt, maar licht meebeweegt om zo het comfortgevoel te verhogen. Dat is precies een van de kenmerken van een flexibele gietvloer op basis van polyurethaan. Dit type vloer voelt zacht aan en neemt zelfs de warmte van de omgeving aan, zodat het ook met blote voeten heerlijk is om op een dergelijke flexibele vloer te staan en te lopen.

Voordelen van een flexibele gietvloer

Er zijn meer voordelen te benoemen dan alleen het licht elastische karakter van een flexibele gietvloer. Het is bijvoorbeeld een naadloze vloer die geen onderhoud nodig heeft en bovendien een geluiddempende werking heeft en te combineren is met vloerverwarming. De combinatie met vloerverwarming is bij een flexibele gietvloer mogelijk, omdat er bij warmteverschillen door de elastische kenmerken geen scheuren ontstaan. Bovendien is een flexibele gietvloer op basis van polyurethaan vloeistofdicht en hygiënisch. Dat zijn allemaal praktische voordelen, zoals er verder ook nog esthetische voordelen te benoemen zijn.

Esthetische kant van flexibele gietvloer

De esthetische kant van flexibele gietvloeren uit zich in de eerste plaats door het oppervlak dat aaneengesloten wordt gegoten en dus naadloos is. Dit geeft de vloer een bijzonder strak en modern karakter en zorgt voor een mooi ruimtelijk effect. Een voordeel is bovendien dat er voor wat betreft het design net als ten aanzien van de kleur haast onbegrensde mogelijkheden zijn. Hierdoor is een flexibele gietvloer als ideale basis en geheel naar wens af te stemmen op elk interieur. Een effen kleur is populair, maar er zijn ook mogelijkheden om de flexibele vloer met een betonlook uit te voeren. Dat staat prachtig bij verschillende woonstijlen, zoals in een robuust interieur of in een industrieel ingerichte woonkamer.

Flexibele gietvloer voor zakelijk of commercieel gebruik

Een flexibele gietvloer is perfect om op te wonen, maar tevens ideaal om in een winkel, kantoor of showroom te plaatsen. In een bedrijfspand voor zakelijk of commercieel gebruik speelt de uitstraling en algehele indruk altijd een belangrijke rol. Daar passen onze flexibele gietvloeren met de strakke en moderne uitstraling uiteraard perfect bij. Bovendien is er sprake van een slijtvast en duurzaam karakter, zodat de investering in een flexibele gietvloer er een voor jaren is.

Wilt u meer weten over onze flexibele gietvloeren? Neem gerust contact op met G-vloeren en kom op afspraak naar onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 – 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten