Gietvloer Amersfoort

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt een gietvloer in Amersfoort in uw woning laten plaatsen en zoekt u daarvoor een echte specialist? G-vloeren is een familiebedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het samenstellen en uitvoeren van deze prachtige woonvloeren. Een gietvloer in uw woning in Amersfoort is een aanwinst waar u jarenlang plezier aan beleeft. Overigens zijn deze vloeren eveneens perfect voor zakelijke toepassingen voor uw winkel, kantoor of showroom in Amersfoort.

Gietvloer in Amersfoort: aanwinst voor uw interieur

Elke samenstelling van het interieur begint bij de basis en dus bij de keuze voor een vloer. Bijvoorbeeld na een verbouwing of bij een verhuizing naar een nieuwbouwwoning in Amersfoort. Een gietvloer is niet alleen als het om de uitstraling gaat een aanwinst voor uw interieur, maar ook een vloer die bijdraagt aan de hoogste mate van comfort. Wij verzorgen daarbij het complete traject vanaf de samenstelling qua kleur en design tot en met de uitvoering van de gietvloer in Amersfoort.

Perfect voor zakelijk gebruik

Bij zakelijk gebruik geldt dat een vloer eveneens aan bepaalde eisen dient te voldoen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een commerciële toepassing, zoals in een winkel of in een showroom. Wat dat betreft zijn onze gietvloeren voor uw bedrijf in Amersfoort eveneens perfect om voor zakelijk en commercieel gebruik te dienen. De uitstraling is belangrijk en combineert uitstekend met het praktisch gemak van onderhoud en het slijtvaste karakter. Het is ook niet voor niets dat er steeds meer kantoren zijn die bij het vervangen van een vloer de keuze voor een gietvloer maken.

Af te stemmen op industrieel gebruik

Wij hebben meerdere soorten gietvloeren in het assortiment en bedienen ook de industriële bedrijven in Amersfoort die op zoek zijn naar een sterke en belastbare vloerafwerking. Neem contact op als u als particulier of bedrijf in de zakelijke, commerciële of industriële sector op zoek bent naar de perfecte vloer. Die hebben wij met onze gietvloeren gegarandeerd voor u in huis. Wij zien u graag in onze showroom, omdat wij dan de mogelijkheid hebben perfect maatwerk te leveren en uw wensen in alle opzichten mee te nemen in de samenstelling. Uiteraard is het vrijblijvend mogelijk om direct online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten