Gietvloer antraciet

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Antraciet is van oorsprong een soort steenkool en de associatie met een donkere kleur is dan ook snel gemaakt. Een gietvloer antraciet is wat dat betreft een donkere vloer te noemen en is voor allerlei woonstijlen een perfecte basis. Een gietvloer in antraciet is het beste te omschrijven als een zwartgrijze kleurtint. G-vloeren heeft antraciettinten in het kleurenpallet beschikbaar en bovendien zijn er diverse soorten in deze bijzonder fraaie kleur uit te voeren. Bijvoorbeeld een PU gietvloer in antraciet, maar dat geldt eveneens voor woonbeton, beton ciré en voor betonlook vloeren.

Gietvloer antraciet in uw interieur

Een gietvloer in antraciet zorgt voor een donkere basis in het interieur en dat maakt een grote woonkamer bijvoorbeeld net even wat sfeervoller. Een voordeel van een antraciettint is dat deze kleurtinten mooi bij allerlei andere kleuren passen. Het is onder meer mogelijk om voor een combinatie met lichte wanden te kiezen. Daarbij is er voor meer of minder contrast te kiezen en de gewenste sfeer is daarop eveneens aan te passen. Lichte meubels komen op een antraciet gietvloer prachtig naar voren. Een combinatie met donkere meubels en donkere muren geeft de living daarentegen een wat sombere sfeer. Uiteraard is het ook mogelijk om kleur aan te brengen met woondecoratie.

Gietvloer antraciet in kleine ruimte

In een grote woonkamer maakt een gietvloer in antraciet de ruimte wat intiemer. Is er sprake van een kleine woonkamer dan zijn er enkele tips om de ruimte groter te doen lijken als u voor een gietvloer in antraciet kiest. Bijvoorbeeld door de donkere vloer met lichte wanden te combineren en door voor lichte meubels te kiezen. De kleine woonkamer lijkt optisch nog groter als u besluit om de plinten van de gietvloer eveneens in antraciet uit te voeren. Overigens is het ook mogelijk om in een kleine ruimte de wanden toch wat donkerder te maken, maar dan is het raadzaam om dat op een enkele wand te doen en de overige wanden licht te houden.

Luxe en tijdloze uitstraling

Antraciet heeft als kleurtint een luxe en tijdloze uitstraling. Dat is ook een van de redenen waarom een gietvloer in antraciet zo populair is. Het tijdloze karakter maakt dat u er niet snel op uitgekeken raakt en het luxe karakter vormt uiteraard een perfecte basis voor een exclusieve look in huis. Daar komt natuurlijk nog bij dat het een vloer is die in optimaal comfort ziet, onderhoudsarm is en indien gewenst te combineren is met vloerverwarming. De kleur bepaalt de uitstraling en de keuze voor een gietvloer is een keuze voor comfort en gemak.

Soorten antraciet gietvloeren

Het assortiment gietvloeren van G-vloeren is uitgebreid en gevarieerd. Dat maakt het voor u mogelijk om een antraciet gietvloer aan te schaffen die volledig op uw wensen is afgestemd. Een PU gietvloer heeft wat dat betreft net even een andere look en feel dan bijvoorbeeld woonbeton of beton ciré. Een betonlook vloer in antraciet maakt de ruimte levendig omdat er sprake is van een combinatie van antraciettinten. Deze tinten gaan niet in elkaar op, maar lopen als het ware op een speelse manier in elkaar over. Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren voor meer informatie over de mogelijkheden van gietvloeren in antraciet.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten