Gietvloer Arnhem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer Arnhem is niet de naam van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in de plaatsing van gietvloeren. G-vloeren is de naam van ons familiebedrijf dat met het aanbrengen van gietvloeren in Arnhem en in de hele provincie Gelderland actief is. Dat geldt ook voor betonvloeren in Arnhem net als voor de realisatie van beton ciré in Arnhem. Wat dat betreft zijn wij te zien als de lokale en regionale expert in gietvloeren en bieden wij alles onder één dak aan. Zo voorzien wij in inspiratie en advies, leveren wij maatwerk en voeren wij alle projecten vakkundig uit.

Gietvloer Arnhem: variatie in woonstijlen

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur voor een bepaalde inrichting in de eigen woning. De woonstijlen variëren wat dat betreft van minimalistisch tot industrieel en van een bonte en kleurrijke uitstraling tot een landelijke look. Daar past een gietvloer in Arnhem in uw woning, appartement, villa of bungalow altijd bij. Hoe? Simpelweg omdat gietvloeren voor iedereen in Arnhem naar eigen smaak zijn samen te stellen. Dat kan door met het specifieke materiaal rekening te houden net als met de kleur en eventueel dessin, zoals een betonlook. Wat dat betreft zijn gietvloeren de perfecte keuze voor allerlei woonstijlen.

Gietvloer in Arnhem laten plaatsen

G-vloeren gaat zorgvuldig te werk bij de plaatsing van een gietvloer in Arnhem. Dat begint al bij het samenstellen van de vloer en gaat door tot en met de oplevering ervan. Bij het samenstellen van de gietvloer voor uw woning in Arnhem, zetten wij onze expertise in om u van advies te voorzien. Daarom is het zo belangrijk dat uw wensen tot in detail in kaart worden gebracht. Het is mogelijk om daarvoor een bezoek aan onze showroom te brengen. Dat stelt u ook gelijk in de gelegenheid om inspiratie op te doen.

Totale kosten: vraag vrijblijvend een offerte aan

De kosten voor een gietvloer in Arnhem worden aan de hand van meerdere factoren bepaald. Zo berekenen wij het totale oppervlak om tot een m2 prijs te komen, maar telt ook het soort materiaal mee net als aanvullende opties. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een appartement in Arnhem een gietvloer aan te brengen met extra geluiddemping. Daarom raden wij u aan om vrijblijvend en gratis bij G-vloeren een offerte aan te vragen. U krijgt daarmee inzicht in de scherpe prijzen waarvoor wij gietvloeren plaatsen, die van de beste kwaliteit zijn en met de beste service worden geleverd.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten