Gietvloer België

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

G-vloeren BV voor alle soorten gietvloeren en applicatie van gietvloeren in België

G-vloeren BV adviseert particulieren, retailers en ondernemers uit België die meer willen doen met hun bestaande vloer. Gietvloerproducten zijn bij uitstek het middel om uw vloer voor jaren onderhoudsvrij en duurzaam te maken. Wij zijn actief in de regio’s Antwerpen en Brussel met ons goed opgeleide uitvoeringsteam en zijn al jaren bezig met het renoveren en behandelen van allerlei soorten ondergronden met hoogwaardige gietvloeren en coatings. Wij onderscheiden ons door uitstekende garantievoorwaarden, efficiënte service en een gedetailleerde methode van appliceren alsmede slimme trajectcontrole-instrumenten voor de wat grotere gietvloerprojecten. Zowel epoxy gietvloeren als polyurethaan vloeren worden door ons in België geleverd en aangebracht, maar u kunt bij ons ook diverse wandproducten, grindvloeren en troffelvloeren bestellen. Bent u woonachtig in België of runt u uw bedrijf vanuit Antwerpen of Brussel? Bespreek al uw wensen met onze gietvloerexperts en kom exact te weten wat voor u de meest optimale en meest economische gietvloeroplossing is.

Bedrijven uit Belgie die gebruik maken van de gietvloer service van G-vloeren BV

In het recente verleden hebben wij tal van ondernemers geholpen aan hoogwaardige epoxy gietvloeren. U kunt daarbij ook denken aan zogenaamde anti-statische gietvloeren (ESD-vloeren) en speciale epoxy gietvloeren die met anti-slipcoatings heel gebruiksveilig worden gemaakt. Daarnaast hebben wij vele specialistische bedrijven uit Belgie geholpen aan troffel- en grindvloeren, doorgaans zeer robuuste vloeren die zeer geschikt zijn voor zwaar belaste vloeren. Afhankelijk van de vraag en de grote van het gietvloerproject, beschikken wij over een flexibel uitvoeringsteam van Belgische en Nederlandse vaklieden. Stuk voor stuk goed opgeleide en getrainde mensen die het ambachtelijke vak van gietvloerapplicatie al jaren beoefenen. Meer weten over epoxyvloeren van G-vloeren BV? Kijk eens op onze Epoxyvloer België informatiepagina en kom alles te weten over de voordelen van epoxy gietvloeren en epoxy coatings.

G-vloeren BV introduceert alifatische PU gietvloeren in België

Al enige tijd geleden zijn de zogenaamde alifatische gietvloeren door G-vloeren met groot succes geïntroduceerd bij onze klanten uit Antwerpen en Brussel. Deze polyurethaan producten onderscheiden zich ten eerste door hun minimale verkleuring over een langere termijn. Door het grondig selecteren van de juiste grondstoffen en pigmenten zijn deze alifatische PU gietvloeren bij uitstek geschikt voor particuliere woningbezitters die woonkamers of badkamers van een duurzame afwerking willen voorzien. Op onze alifatische PU vloeren bieden wij maar liefst 5 jaar garantie.

Meer weten over onze alifatische producten? Ga naar onze PU vloeren informatiepagina en ontdek alle voordelen!

Gietvloer beton