Gietvloer Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bij de plaatsing van een gietvloer in Breda heeft u bij G-vloeren de keuze uit allerlei uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld voor particulieren prachtige PU gietvloeren in ons assortiment net als woonbeton, beton ciré en betonlook vloeren. Voor zakelijk gebruik en industriële ruimten zijn er eveneens talloze soorten en uitvoeringen beschikbaar die wij graag voor u op maat samenstellen. Overweegt u een gietvloer in Breda te laten plaatsen, neem dan contact op met G-vloeren voor meer informatie.

Gietvloer in Breda voor particuliere en zakelijke toepassing

De voordelen van een gietvloer in Breda zijn zowel voor particulieren als voor zakelijke en industriële gebruikers groot en divers. Er zijn algemene kenmerken van toepassing, waarbij de naadloze uitvoering er één van is. Het onderscheid voor de keuze van een gietvloer voor uw woning of bedrijf in Breda is te maken tot op detailniveau. De keuze begint bij het materiaal dat het meest geschikt is om voor u als vloeroplossing te dienen. Daarna stellen wij de vloer samen op basis van specifieke wensen als kleur, design en praktische functionaliteiten die toe te voegen zijn.

Voordelen voor iedereen

Onze gietvloeren zijn om meerdere redenen geschikt voor toepassing in woningen en bedrijven in Breda. Zo zijn de vloeren duurzaam en slijtvast en is de keuze onder meer af te stemmen op het te verwachten belastingniveau. Bij de uitvoering voor particulieren is het comfort een gegarandeerde zekerheid en bij industriële toepassing geldt dat onze vloeren extreem zwaar te belasten zijn. Een ander voordeel is dat een gietvloer op het gebied van design en kleur aansluit bij dat de sfeer en uitstraling die u in de betreffende ruimte wenst te realiseren. De gietvloer is verder vloeistofdicht en voorziet in het gemak van een snelle en praktische schoonmaakbeurt.

Kosten uitvoering gietvloer in Breda

De kosten voor de uitvoering van een gietvloer in Breda variëren, want de hoogte daarvan hangt onder meer af van het type vloer en van het oppervlak. Daarnaast kijken wij naar specifieke wensen voor de uitvoering op detailniveau en vormen deze een kostenverhogende factor. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gietvloer in Breda of maak een afspraak en bezoek onze showroom voor deskundig advies.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten