Gietvloer Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer specialist Eindhoven als G-vloeren helpt u op weg met het samenstellen van de perfecte vloeroplossing voor uw woning of bedrijf. Onze expertise en het ruime aanbod met gietvloeren voor toepassing in Eindhoven maakt het mogelijk om maatwerk te bieden. Echt maatwerk, waarbij u iedere dag weer van alle voordelen profiteert die daaraan gekoppeld zijn. Ontdek onze mogelijkheden, want er zijn vele opties beschikbaar qua functionaliteit, kleur en design.

Gietvloer in Eindhoven: populaire moderne vloer voor particulieren

Het is bij een verhuizing of verandering van het interieur niet altijd gemakkelijk om tot de keuze voor een nieuwe vloer te komen. Wij merken dat er in Eindhoven sprake is van een groeiende vraag naar moderne, praktische en comfortabele vloeren. Onze gietvloeren stijgen daarom ook in populariteit als het gaat om de keuze voor een moderne vloer. De afwerking is naadloos, alle kleuren zijn mogelijk en het comfort bestaat uit warmte en uit het gemak van onderhoud. Het is ook niet voor niets dat particulieren in Eindhoven bij nieuwbouw steeds vaker de voorkeur uit laten gaan naar een van onze gietvloeren.

Dé vloeroplossing voor bedrijven

De plaatsing van een gietvloer in Eindhoven voor bedrijven is vaak te zien als dé vloeroplossing. Bijvoorbeeld om een vloer in een showroom of winkel allure mee te geven, maar daarbij tevens te voorzien in praktisch onderhoudsgemak. Gietvloeren voor kantoren in Eindhoven vormen de basis voor een prettige en comfortabele werkomgeving. Zo zijn er voor allerlei soorten bedrijfsruimten verschillende voordelen te benoemen bij de keuze voor een van onze naadloze vloeren. Wij bieden diverse soorten gietvloeren aan voor bedrijven, zo ook epoxyvloeren die geschikt zijn voor industriële belasting.

Kosten per m2

Vraag gerust online een offerte aan voor de uitvoering van een gietvloer in Eindhoven voor uw woning of bedrijf. Wij berekenen de kosten per m2 en uiteraard is de prijs daarbij eveneens afhankelijk van het type vloer. Er zit namelijk een verschil in de kosten van bijvoorbeeld epoxy en polyurethaan. Wilt u liever inzicht in de prijs combineren met persoonlijk advies? Neem dan contact op met G-vloeren om snel een afspraak te maken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten