Gietvloer gang

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

U kunt er (meestal) niet omheen: bij binnenkomst van een woning is de gang de eerste ruimte waarin u terecht komt. Qua sfeer en uitstraling doet de gang dan ook een hoop voor de eerste indruk. Wilt u echt een statement maken van uw gang? Kies dan voor een gietvloer als ondergrond. Uiteraard kunt u de gietvloer ook door laten lopen naar de woonkamer en andere gewenste ruimtes, zodat er meteen een fraaie eenheid ontstaat. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zorg voor verbinding met een gietvloer in de gang

Een gietvloer in de gang is een verbindende factor bij uitstek. Veel mensen schenken weinig tot geen aandacht aan hun gang, maar dat is echt een misvatting. Ga maar na: de gang is de eerste plek waar u binnenkomt, het is dus fijn als u meteen een echt “thuisgevoel” ervaart. Een gietvloer is een prachtige vloer die met oog voor design en detail gerealiseerd wordt. Perfect om uw gang en de entree van uw woning tot een aangename plek te maken.

Een gietvloer in de gang is ook praktisch

Schoenen willen nog wel eens vies zijn aan de onderkant. Bij het betreden van de woning kan er dus wel eens wat vuil meekomen naar binnen. In dat geval is een gietvloer erg praktisch. De vloersoort is volledig vlak en laat zich eenvoudig reinigen. Vuil trekt niet in de vloer, maar is eenvoudig van het oppervlak te verwijderen. Uiteraard kan het geen kwaad om ook een deurmat neer te leggen waarop het ergste vuil kan worden weggeveegd.

Het uittrekken van uw schoenen betekent overigens niet dat u zich zorgen hoeft te maken over koude voeten. In tegenstelling tot een betonvloer voelt een gietvloer warm, zacht en comfortabel aan. Bovendien zorgen gietvloeren voor een uitstekende geluidsdemping, wat betekent dat het ook een uitstekende keuze is voor de gang van appartementen.

Compleet in een door u gewenst design

Om uw gang met een gietvloer het gewenste uiterlijk te geven zijn er talloze opties. Maak van uw gang een echte eyecatcher door te kiezen voor een felle gietvloer kleur of creëer eenheid en laat de kleur van uw gang doorlopen naar de woonkamer en/of andere ruimtes. De (kleur)opties zijn bijna eindeloos, dus voor elke smaak is de ideale gang-gietvloer te realiseren.

Mogelijkheden bespreken? Neem contact op

Bespreek de mogelijkheden voor een gietvloer in de gang gerust met onze specialisten. Of bent u al zeker van uw zaak? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten