Gietvloer herstellen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer herstellen: van lichte beschadigingen tot renovatie

De gietvloeren van G-vloeren zijn slijtvast en daardoor onderhoudsarm. Een lange levensduur is dan ook verzekerd. Toch komt het voor dat een gietvloer herstellen nodig is. Zo ontstaan er in de loop der jaren gebruikssporen in de toplaag, zoals kleine krasjes. Het is ook mogelijk dat er sprake is van beschadigingen. Bijvoorbeeld door te schuiven met een zware kast of andere meubelen die niet voorzien zijn van beschermende viltjes. Een gietvloer herstellen is mogelijk indien er lichte beschadigingen zijn. Bij grote scheuren kan het nodig zijn dat er renovatiewerkzaamheden aan te pas moeten komen. Bij complete beschadiging is het mogelijk om een nieuwe gietvloer aan te brengen.

Beoordeling van beschadigingen

Of een gietvloer herstellen tot de opties behoort, kan alleen worden vastgesteld door de beschadigingen te beoordelen. Een plaatselijke beschadiging die ontstaan is doordat er een zwaar object is omgevallen, is te herstellen. Ook een lelijke plek op de gietvloer komt in aanmerking voor herstel. Neem contact op met G-vloeren als uw gietvloer is beschadigd dan komen wij langs om de situatie te beoordelen. Uiteraard voorzien wij u van een eerlijk en objectief advies als het gaat om gietvloer herstellen.

Nieuwe toplaag aanbrengen

Het komt ook voor dat de gietvloer na jaren gebruik er niet helemaal meer mooi uitziet door krasjes. Indien er verder geen beschadigingen zijn, zoals scheuren dan is het mogelijk om een nieuwe toplaag aan te brengen. Bijvoorbeeld als er sprake is van oppervlakkige krasjes. In dat geval is de gietvloer onder de toplaag doorgaans onaangetast en is het niet nodig deze te herstellen. Overigens is het aan te raden om een toplaag eens in de zoveel tijd te vervangen. Denk daarbij aan een periode na vijf tot tien jaar. Dan blijft de vloer er steeds als nieuw uitzien.

Gietvloer renoveren

Gietvloeren herstellen of renoveren hebben hetzelfde doel, namelijk uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien. Indien er sprake is van grote beschadigingen aan de gietvloer onder de toplaag ligt renovatie of vernieuwing van de complete vloer voor de hand. Er zijn verder allerlei situaties denkbaar waarin renovatie of herstel van de gietvloer nodig is. Daarbij valt te denken aan grote kleurverschillen als gevolg van de blootstelling aan uv-licht. Of aan het oplossen van verontreinigde delen.

Kosten gietvloer herstellen

De kosten van het herstellen van een gietvloer zijn afhankelijk van het type beschadiging. Daarom is het ook raadzaam dat u contact opneemt met G-vloeren om een inventarisatie te laten opmaken. Dan is het mogelijk om te bepalen welke herstelwerkzaamheden er nodig zijn om uw gietvloer er als nieuw uit te laten zien. Het is bijvoorbeeld goedkoper om een doffe plek te herstellen dan een gietvloer volledig te vervangen. U krijgt naar aanleiding van de inventarisatie een vrijblijvende offerte voor de kosten van het herstellen van de gietvloer. Wij zijn transparant met onze tarieven voor herstel, reparatie of renovatie van gietvloeren. Bovendien voorziet de inventarisatie zoals eerder gezegd in een objectieve en eerlijke beoordeling van uw gietvloer. Neem contact op om meteen een afspraak te maken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten